Başkan Doğan, "Büyüklerimiz Bereketimizdir" - Son Dakika
Güncel

Başkan Doğan, "Büyüklerimiz Bereketimizdir"

Başkan Doğan, "Büyüklerimiz Bereketimizdir"

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı’yla birlikte 90 yaşındaki Fatma Yaman’a ziyarette bulundu.

08.02.2018 11:17

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı'yla birlikte 90 yaşındaki Fatma Yaman'a ziyarette bulundu.

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı eşliğinde 90 yaşındaki Fatma Yaman'ı ziyaret etti. Ziyarette belediye meclis üyesi Ersin Alpaslan ile kadın kolları yöneticileri de yer aldı. Ziyaret boyunca Başkan Doğan ve beraberindekiler 90 yaşındaki Fatma Yaman ile uzun uzun sohbet etti. Ziyarette yaptığı konuşmada yaşlıların bereket olduğuna dikkat çeken Başkan Doğan, "Büyüklerimizi her zaman hatırlamalı ve yanlarında olmalıyız. Bizim geleneklerimizde yaşlılarımıza saygı her zaman ön plandadır. Fatma Teyze'yle araya gelmek bizlere de enerji verdi. Annemi 2 yıl önce kaybettim, aynı teyzemiz gibiydi, pamuk gibiydi" dedi.

Fatma Yaman da Başkan Doğan ve beraberindekilere ziyaretleri için teşekkür ederek, "Allah hepinizden razı olsun, çok mutlu oldum" şeklinde konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Doğan, 'Büyüklerimiz Bereketimizdir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement