Başkan Küçükler, Taş Mağazalarda Lokma Dağıttı - Son Dakika
Güncel

Başkan Küçükler, Taş Mağazalarda Lokma Dağıttı

Başkan Küçükler, Taş Mağazalarda Lokma Dağıttı

Taş Mağazaları Koruma ve Yaşatma Derneği tarafından Taş Mağazaları canlandırmak amacıyla yapılan geleneksel lokma dağıtımı, Ramazan ayı öncesi, Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler tarafından gerçekleştirdi.

10.07.2013 18:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Taş Mağazaları Koruma ve Yaşatma Derneği tarafından Taş Mağazalarda her gün yeni bir etkinlik görmemiz mümkün hale geldi`` diyen Başkan Küçükler, ``Her hafta yapılan lokma dağıtımı da bu etkinliklerden biri. Taş Mağazalar Erzurum için önemli bir caddemizdir. Bu tür etkinliklerin esnafın işini olumlu yönde etkileyeceğine inanıyorum" şeklinde konuştu.

Taş Mağazaları Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Suat Demirci ise, "Bizim Taş Mağazaları Koruma ve Yaşatma Derneğini kurma amacımız Taş Mağazalara sahip çıkmak ve çarşıya ilgiyi artıracak faaliyetlerde bulunmaktır`` dedi. Demirci şunları kaydetti:

``Derneğimiz yaklaşık üç aydır düzenli olarak her hafta lokma dağıtmakta. Fakat Ramazan Ayı nedeniyle dağıtımlara ara vereceğiz ve son dağıtımı gerçekleştirmek adına Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler'i davet ettik ve oda davetimize iştirak ederek dağıtımı gerçekleştirdi. Kendisine teşekkür ediyoruz. Taş Mağazaları modern bir çarşı görünümü kazanmasında Sayın Küçükler`in büyük emeği var. Tarihi çarşı onun özel ilgisi sonucu bugünkü güzel görünümüne kavuştu."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Küçükler, Taş Mağazalarda Lokma Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement