Başkan Oğuz, Köyde Gençlerle Buluştu - Son Dakika
Güncel

Başkan Oğuz, Köyde Gençlerle Buluştu

Başkan Oğuz, Köyde Gençlerle Buluştu

İzmir'in Aliağa ilçesi Karakuzu ve Çevre Köylerdeki gençler bir araya gelerek Gençlik Odası kurdu.

06.12.2013 10:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Aliağa ilçesi Karakuzu ve Çevre Köylerdeki gençler bir araya gelerek Gençlik Odası kurdu. Daha önce kahvehane olarak kullanılan bir yeri "gençlik Odası"na dönüştüren gençler bu projelerinin sevinçlerini Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz ile paylaştı.

Açılışa Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz'u davet eden köyün gençleri, gençlik Odası'nda kültür, sanat ve sportif faaliyetler için bir araya gelecek. Açılışta Gençler ve çocuklar belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz'a büyük ilgi gösterdi.

BAŞKAN OĞUZ GENÇLERİN SORUNLARINI DİNLEDİ

Gençlerle uzun uzun sohbet eden ve onların istihdam, yol sorunu, yetersiz sosyal aktivite alanları gibi sorunlarını dinleyen Başkan Ömer Turgut Oğuz, sorunların çözümü için çeşitli projeleri hayata geçireceklerini dile getirdi. Gençlik Odası'nın kültürel ve sosyal aktiviteler için çok uygun bir ortam sağlayacağını dile getiren Oğuz, her fırsatta gençlerle buluşmaya devam edeceğini söyledi.

Gençler, Gençlik Odası'nda hem eğlenip hem de sorunları konuşarak çözüm arayacakları bir buluşma yeri olacağını belirterek, "Fikirlerimizi açıkça tartışabileceğimiz, boş zamanlarımızda sosyal etkinlerde bulunabileceğimiz bir ortam ihtiyacımız vardı. Açılışımıza katılan tüm konuklarımıza teşekkür ederiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Oğuz, Köyde Gençlerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement