Başkan Özpolat, Narlı İlköğretim Okulu'nu Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Başkan Özpolat, Narlı İlköğretim Okulu'nu Ziyaret Etti

Başkan Özpolat, Narlı İlköğretim Okulu\'nu Ziyaret Etti

Balıkesir Altınoluk Belediye Başkanı Mimar Hasan Özpolat, Narlı Köyü´nde hizmet gösteren Narlı İlköğretim Okulu´nu ziyaret etti.

10.10.2013 17:44  Güncelleme: 17:43

Altınoluk Belediye Başkanı Mimar Hasan Özpolat, CHP Altınoluk Belde Başkanı Ömer Faruk Gültekin, Şahindere Mahalle Muhtarı Neslihan Saklıca ve konuyla ilgili Belediye'nin yetkili personeli ile birlikte Narlı İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti. 1 öğretmeni bulunan Narlı İlköğretim Okulu'nda toplam 12 öğrenci öğrenim görüyor. Okulda her görevi üstlenen başarılı öğretmen Ercan Harı, öğrencileri ile Başkan Özpolat´ı kapıda karşıladı. Başkan Özpolat, öğrencilere çanta ve kırtasiye eşyaları bulunan paketleri hediye etti. Aldıkları paketleri heyecanla açan öğrenciler, mutluluklarını dile getirerek, Başkan Özpolat´a hep bir ağızdan teşekkür ettiler.

Öğretmen Ercan Harı´nın öncülüğünde okulun eksiklerini tespit eden Başkan Özpolat, en kısa zamanda bu eksikliklerin giderileceğini ve çocukların daha iyi koşullarda eğitim almalarını sağlayacağını dile getirdi. Çocuklar ve eğitim konusunda her zaman herkese destek vermesi, hiçbir isteği geri çevirmemesi ile adından sıkça söz ettiren Başkan Özpolat, her zaman için eğitimin ve çocukların kendisi için ilk sırada yer aldığını, bundan sonra da hep böyle olacağını vurguladı. Ayrıca Öğretmen Ercan Harı´yı da bir kez daha tebrik eden Başkan Hasan Özpolat, "Böyle idealist ve başarılı öğretmenlerin olduğunu görmek beni hem mutlu ediyor, hem de gururlandırıyor. Bir kez daha görüyoruz ki çocuklarımız yani yarınlarımız emin ellerde. Bizler imkanlarımız dahilinde eğitime katkı sağlamaya çalışıyoruz ve çalışacağız. İmkanı olan kişi, kurum ve kuruluşların da eğitime destek vermesini istiyoruz." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Özpolat, Narlı İlköğretim Okulu'nu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement