Başkan Sadık Karakan Rakipsiz Tek Aday - Son Dakika
Güncel

Başkan Sadık Karakan Rakipsiz Tek Aday

Başkan Sadık Karakan Rakipsiz Tek Aday

Delegelerin %90'ı ittifakla Gaziantepli Başkan Sadık Karakan'ı yeniden federasyon başkanlığına aday olarak gösterdi

15.10.2012 08:50

Türkiye Hokey Federasyonu olağan genel kuruluna sayılı günler kala Türkiye genelindeki delegelerin %90'ı ittifakla Gaziantepli Başkan Sadık Karakan'ı yeniden federasyon başkanlığına aday olarak gösterdi. 19 Ekim 2012 Cuma günü Ankara'da yapılacak olan Türkiye Hokey Federasyonu Başkanlık seçiminde Sadık Karakan'ın karşısına aday çıkmaması spor camiasında "Türkiye'ye hokeyi sevdiren ve dünya spor camiasına Türk sporcularının ve takımlarının ağırlığını hissettirmeyi başaran genç başkan bu seçimlerde rakipsiz" yorumunu yaptırdı.

19 Ekim 2012 Cuma günü Ankara'da yapılacak olan ve 229 delegenin oy kullanacağı olağan genel kurulda mevcut delegenin %90'ı ittifakla Başkan Sadık Karakan'ı aday gösterdi. Yurt içi ve yurt dışı çalışmalarıyla dikkat çeken Karakan'ın son dönemlerde Türkiye'nin hokey alanında da dünya dereceleri elde etmesinde önemli rolü bulunuyor. Karakan hokey sporunun Türkiye genelinde okul sporları arasına girmesinde de MEB ile yaptığı görüşmeler sonucunda başarılı olarak okullarda da hokey sporunun gelişmesini sağlamış ve okullar arası hokey şampiyonalarının startını vermişti. Türk Milli Takımlarının gerek erkek gerek bayanlar kategorilerinde yurt dışında Türkiye'yi başarıyla temsil etmesinde de önemli rol oynayan ve milli takım sporcularının seçiminde gösterdiği hassasiyetle dikkatleri üzerinde toplayan Başkan Sadık Karakan'ın rakipsiz aday olarak genel kuruldan yeniden seçilmesine kesin gözüyle bakıyor.

Gaziantep'in de ortak gururu olmayı başaran Başkan Sadık Karakan spor camiasında ilk Gaziantepli federasyon başkanı olmasıyla da Gazianteplilerin gönüllerine taht kurdu. 19 Ekim Cuma günü yapılacak olan seçimlerde tek aday olmasına rağmen yoğun bir seçim kampanyası sürdüren Sadık Karakan "Her ne kadar kongrede tek aday olarak seçimlere başkan adayı gösterildiysem de seçim tarihine kadar Anadolu'daki bütün takımlarımızı ve delegelerimizi ziyaret etme hedefiyle başlattığımız çalışmalarımızı sonuçlandırana kadar Anadolu'yu dolaşmaya devam edeceğim. Bu başkan olarak bizim en önemli görevimiz. Ziyaret ettiğimiz illerde spor alt yapılarını inceleme ve yeni sporcuların takımlarda aktif görev almasında da öncülük yapıyoruz. Üç yıllık başkanlık süremizde birçok alanda önemli çalışmalar başlattık ve bu çalışmalarımızın kesintiye uğramaması ve yurt dışında elde ettiğimiz başarılarımızın sürdürülmesi için delegelerimizin teveccühü ile yeniden aday olduk. Bize inanan, güvenen ve hokey federasyonunda başkanlık görevimizin devam etmesi gerektiğini düşünen kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum. 19 Ekim Cuma günü Türk Hokey Camiası için yeni bir sayfanın açıldığı bir dönüm noktası olacaktır.

Son üç yılda elde ettiğimiz başarılar yanında bu spor için yapılan fiziki yatırımlar ve insan yatırımlarının sonuçlarını yeni dönemde göreceğiz ve açtığımız bu temiz sayfaya Türk sporunun yeni başarılarını yazacağız" dedi. Türkiye genelindeki bütün delegasyonun Başkan Sadık Karakan'ı ittifakla yeniden başkan adayı yapması yurt genelinde sevinçle karşılanırken Gaziantep kamuoyunda da coşkuyla karşılanıyor. Seçim öncesi Gaziantep'ten yüzlerce sporcunun ve spor adamının Ankara'ya giderek kongreyi yakından takip edeceği de alınan bilgiler arasında.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Sadık Karakan Rakipsiz Tek Aday - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement