Başkan Uğurlu'dan Lütfi Elvan'a Kutlama - Son Dakika
Güncel

Başkan Uğurlu'dan Lütfi Elvan'a Kutlama

Başkan Uğurlu\'dan Lütfi Elvan\'a Kutlama

Ulaştırma Habercilik ve Denizcilik Bakanlığına, Karaman Milletvekili Lütfi Elvan'ı ataması üzerine Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu bir kutlama mesajı yayınladı.

27.12.2013 09:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Bakanlar Kurulu'nda yaptığı son değişiklikle, Ulaştırma Habercilik ve Denizcilik Bakanlığına, Karaman Milletvekili Lütfi Elvan'ı ataması üzerine Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu bir kutlama mesajı yayınladı.

Bu gelişmeden dolayı çok sevindiğini belirten Başkan Uğurlu yayınladığı mesajında şunları kaydetti: "Değerli Milletvekilimiz aynı zamanda TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı olan Lütfi Elvan Bey, Sayın Başbakanımız tarafından son kabine değişikliği sonucunda, Ulaştırma Habercilik ve Denizcilik Bakanlığı gibi önemli bir göreve getirilmiş olması tüm Karamanlı hemşehrilerim gibi beni de çok mutlu etti. Kişiliği, beyefendiliğinin yanı sıra dürüst bir siyasetçi olmasından dolayı Sayın Lütfi Elvan, ülkemiz ve milletimiz için son derece faydalı birisidir. Kendisine verilen bu önemli görevi de layıkıyla yapacağından asla şüphemiz yok. Yeni görevinde kendisine başarılar diliyorum. Allah yardımcısı olsun" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Uğurlu'dan Lütfi Elvan'a Kutlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement