Başkan Uslu Muhtarların Sorunlarını Dinledi - Son Dakika
Güncel

Başkan Uslu Muhtarların Sorunlarını Dinledi

Başkan Uslu Muhtarların Sorunlarını Dinledi

İbrahim Uslu, mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya gelerek, bölgelerindeki sorunlarını, isteklerini ve önerilerini görüştü.

08.04.2013 08:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Meclis toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya, Başkan İbrahim Uslu, Başkan Yardımcıları Hüseyin Yaşar Öz, Engin Balcı, İmar Müdürü Erdinç Sözer, Fen İşleri Müdürü İbrahim Sucan ve ilçedeki köy ve mahalle muhtarları katıldı. Toplantıda kısa bir konuşma yapan Uslu " toplantıya ilgi gösterip katılmanız bizi mutlu etti. Siz muhtarlar halkın gözü ve sözcüsüsünüz. Size gelen sorunları bize ileterek çözüme kavuşturma konusunda etkin bir göreviniz var. Bu nedenle mahallenizdeki, köyünüzdeki sıkıntıları, problemleri, istek ve şikayetleri yaptığımız bu toplantılarda dile getirerek, yapılacak hizmetlerin daha koordineli bir şekilde yapılmasını sağlayabiliriz. Sapanca gün geçtikçe büyüyor, büyükşehir yasası ile ilçemiz sınırlarında bulunan köyler belediyemize bağlanıyor. Böylece hizmet ağımız daha da genişlemiş olacak. Sapanca'nın modern bir ilçe olmasına büyük önem vermekteyiz. İlçemizde yaşayan vatandaşlarımızın daha rahat ve huzurlu ortamlarda yaşamaları için elimizden geleni yapıyoruz. Çünkü biz Sapanca'nın geleceği İçin çalışıyoruz" dedi.

Mahalle ve köylerindeki sorunlarını Başkan Uslu'ya aktaran muhtarlar da yol, asfalt imar planları, çocuk parkları, çok amaçlı sahalar, çöp konteynırları, yol onarım ve bakım çalışmaları hakkında isteklerde bulundular. Ayrıca Başkan Uslu ve ekibine böyle bir toplantı düzenleyerek sorunlarını dinledikleri için teşekkür ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Uslu Muhtarların Sorunlarını Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement