Başkan Uzun Şehit Aileleri ve Gazileri Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Başkan Uzun Şehit Aileleri ve Gazileri Ziyaret Etti

Başkan Uzun Şehit Aileleri ve Gazileri Ziyaret Etti

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun her hafta gerçekleştirdiği şehit aileleri ile gazi ve vatandaşa ev ziyaretlerine devam ediyor.

08.03.2012 10:46

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun her hafta gerçekleştirdiği şehit aileleri ile gazi ve vatandaşa ev ziyaretlerine devam ediyor.

Başkan Uzun'un bu haftaki programına emniyet mensupları da katıldı.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, her hafta sürdürdüğü şehit aileleri, gazi ve vatandaşa ev ziyaretlerine bu hafta da devam etti. Başkan Uzun ilk ziyaretini, 1983 yılında Adana'da çatışmada şehit düşen Mehmet Semih Kaynaroğlu'nun eşi Aydan Kaynaroğlu'nun evine yaptı. Ziyarete Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü'ünde görevli polis memurları da katıldı. Şehit polis eşi, Başkan Uzun ve polis memurlarının ziyareti karşısında çok duygulandığını dile getirerek, "Eşim şehit oldu, onun acısını her zaman

içimde yaşıyorum. Ancak unutulmamak çok önemli. Bizleri unutmadığınız için Allah sizlerden razı olsun" diye konuştu.

Başkan Uzun daha sonra Kıbrıs Gazisi Şükrü Menteşağu'yu ziyaret etti. Menteşağu'dan savaş anılarını dinleyen Başkan Uzun, gösterdiği kahramanlıktan dolayı gaziyi tekrar tekrar kutladı. Kıbrıs Gazisi Mendeşağu ise "Ülkem için bugün olsa yine savaşırım; ancak savaş iyi bir şey değil. Allah bu millete bir daha savaş göstermesin" diye konuştu.

BAŞKAN UZUN'DAN HAYATINI KAYDEDEN THY ÇALIŞANI NERGİS TINÇ'IN AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ

Başkan Uzun, sitelerinde yaşadıkları sıkıntıları anlatmak isteyen Altınyıldız Site Yöneticisi Ulviye Aslan'ın evine de konuk oldu. Site sakinlerinin de katıldığı programda Belediye Başkanı Uzun, vatandaşlara, sorunların çözülmesinde ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını söyledi. Başkan Uzun son olarak, eşi Serkan Tınç ile Phuket Adası'na tatile giden ve trafik kazası sonucu hayatını kaybeden THY Hostesi Nergis Tınç'ın evini ziyaret etti ve merhumenin eşi Serkan Tınç ve yakınlarına da taziyelerde

bulundu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Uzun Şehit Aileleri ve Gazileri Ziyaret Etti - Son Dakika


Advertisement