Başkana Mektubum Var Projesi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Başkana Mektubum Var Projesi

Başkana Mektubum Var Projesi
04.01.2013 10:23  Güncelleme: 10:17

Başkana Mektubum Var Projesi yoğun ilgi dolayısıyla uzatıldı.

Osmaniye Belediyesi öncülüğünde İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve PTT Baş Müdürlüğü'nün destekleri ile geçtiğimiz ekim ayında başlatılan ", Osmaniye'nin Çocukları ve Gençleri 2023 yılında Nasıl Bir Osmaniye İstiyor, Başkana Mektubum Var Projesi" gördüğü büyük ilgi nedeniyle uzatıldı.

Konuyla ilgili olarak Osmaniye Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nce yapılan açıklamada, projenin büyük ilgi gördüğü ve son mektup gönderim tarihinin 9 Aralık 2012 olmasına rağmen mektup akışının kesilmediği vurgulandı. Açıklamada, Osmaniyeli çocuklarımızın ve gençlerimizin göndermiş olduğu tüm mektupların komisyonlar tarafından değerlendirileceği ve ödüllerin komisyon çalışmaları neticesinde özel bir programla verileceği kaydedildi. Açıklamada öğrencilerin mektuplarını 18 Ocak Cuma gününe kadar PTT kanalı ile gönderebilecekleri ifade edildi.

Başkana Mektubum Var Projesi'ne ulaşan tüm mektupların sayısal ortama aktarılmakta olduğu belirtilen açıklamada yarışmaya katılan tüm mektupların yapım çalışmalarının son aşamaya geldiği ve yakın bir tarihte açılışı yapılacak Osmaniye Belediyesi Kent Müzesi'nde kitap olarak sergileneceği bildirildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkana Mektubum Var Projesi - Son Dakika


Advertisement