Başkentte Patlama: 2 Yaralı - 2 - Son Dakika
Güncel

Başkentte Patlama: 2 Yaralı - 2

Başkentte Patlama: 2 Yaralı - 2

Ankara Balgat'ta özel bir otomobilde meydana gelen patlamada, araçta bulunan 2 kadın yaralandı.

03.04.2012 10:45  Güncelleme: 13:24

Ankara Balgat'ta özel bir otomobilde meydana gelen patlamada, araçta bulunan 2 kadın yaralandı. Patlamanın çakmak gazı dolum tüpünden sızan gazdan kaynaklandığı belirlendi.

Balgat Çiğdem mahallesi 1570 Cadde üzerinden bulunan bir otomobilde bir patlama oldu. Patlama sırasında otomobilde bulunan Merve Toprak ve Gözde Yalın yaralandı. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırılırken, patlamanın meydana geldiği araç kullanılamaz hale geldi. Merve Toprak ve Gözde Yalın'ın sağlık durumlarının iyi olduğu ifade edildi.

Olayın meydana geldiği sokak trafiği kapatılırken, bomba uzmanları ve olay yeri inceleme ekipleri patlamayla ilgili araştırma başlattı. Bomba imha uzmanları ve olay yeri inceleme ekipleri araç ve olay yerinde yaptıkları incelemede, patlamanın araçta sigara yakmak istenildiği sırada çakmak gazı dolum tüpünden sızan gazın parlamasından kaynaklandığı belirlendi.

Merve Toprak ve Gözde Yalın'ın sağlık durumlarının iyi olduğu ifade edildi. Görgü tanıkları çok şiddetli bir patlama sesi duyduklarını ve evlerinin camlarının sallandığını söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başkentte Patlama: 2 Yaralı - 2 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement