Batı Trakya'da Depremzedeler Yararına Kermes Düzenlendi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Batı Trakya'da Depremzedeler Yararına Kermes Düzenlendi

Batı Trakya\'da Depremzedeler Yararına Kermes Düzenlendi
29.04.2023 16:57

Batı Trakya'da Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenenler yararına Gümülcine'de kermes düzenlendi. Kermeste soydaşların hazırladığı yiyecek, içecek ve ürünler satışa çıkartılarak geliri depremzedelere bağışlandı. Kermese çok sayıda soydaş katıldı ve Batı Trakyadaki Türk kurum ve kuruluş temsilcileri de ziyaret etti. Batı Trakyada birçok köyde de soydaşlar tarafından yardım kermesleri organize edilmişti.

Batı Trakya'da, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenenler yararına kermes düzenlendi.

Gümülcine'de Bağlar Mahallesi'nde açılan kermeste soydaşların hazırladığı yiyecek, içecek ve ürünler, geliri depremzedelere bağışlanmak üzere satışa çıkartıldı.

Çok sayıda soydaşın katıldığı kermes alanını, Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi Başkanı Çiğdem Asafoğlu'nun yanı sıra Batı Trakya'daki Türk kurum ve kuruluş temsilcileri de ziyaret etti.

Batı Trakya'da, başta Gümülcine ve İskeçe olmak üzere birçok köyde de soydaşlar tarafından yardım kermesleri organize edilmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Batı Trakya'da Depremzedeler Yararına Kermes Düzenlendi - Son Dakika


Advertisement