Batman'ın Balpınar beldesinde kilitli parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor - Son Dakika
Güncel

Batman'ın Balpınar beldesinde kilitli parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor

Batman\'ın Balpınar beldesinde kilitli parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor

Balpınar Belediye Başkanı Hüseyin Geylani, Yeniköy Mahallesi'nde 10 bin metrekare kilit parke taşı döşediklerini ve mahallelerin sorunlarının büyük ölçüde çözüme kavuştuğunu belirtti. Ayrıca beldede millet bahçesinin yapımına başlandığını ve çocukların da dinlenebileceği bir alan oluşturulduğunu ifade etti.

06.08.2023 12:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman'ın Balpınar beldesinde kilitli parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor.

Balpınar Belediye Başkanı Hüseyin Geylani, beldenin Yeniköy Mahallesi'nde 10 bin metrekare kilit parke taşı döşediklerini ifade ederek, Segirka ve Zorköy mahallelerinden sonra Yeniköy Mahallesi'nin de çamurlu sokaklarını parke taşıyla kapladıklarını söyledi.

Geylani, mahallelerin sorunlarının büyük ölçüde çözüme kavuşturulduğunu ifade ederek, yapılan çalışmalarla birlikte Balpınar'da hizmet alamayan tek bir mahalle, cadde ve sokağın kalmayacağını belirtti.

Beldede millet bahçesinin yapımına da başladıklarını dile getiren Geylani, 10 dönümlük alana yapılan ve 5 milyon liraya mal olacak millet bahçesinin ihata duvarının da örüldüğünü aktardı.

Geylani, şöyle konuştu:

"Burada tüm belde sakinlerinin yanı sıra çocukların da dinlenebileceği bir alan oluşuyor. Balpınar beldemizde böyle bir alan oluşturulmasından dolayı çok mutluyum. Bizim dönemimizde yapılması da bizim açımızdan çok önemli. Millet bahçesi güzel olacak. Şu an ihata duvarını ördük ve çevre düzenlemesine de başladık. En kısa sürede hayata geçireceğimiz bu projede çocukların oyun oynayabileceği oyun parkları, sosyal aktivite, piknik alanları, spor tesisleri, yürüyüş yolları bulunacak. Ayrıca bu alana çeşitli tür ve cinste onlarca yeni ağaç dikilecek."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Batman'ın Balpınar beldesinde kilitli parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement