
Batman Sanayi Sitesi'nde bir lastik fabrikasının kazanında meydana gelen patlama sonucu 4 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, saat 12.30 sıralarında sanayi sitesinde bulunan Veysi Çağlayan'a ait Çağlayan Soğuk ve Sıcak Oto Lastik fabrikasının bodrum katındaki kaplama işleri için kullanılan kazanda gaz sıkışması sonucu patlama meydana geldi. Patlamanın şiddetiyle bodrum tavanının bir bölümü ve dükkan önündeki saçak çökerken, fabrika önünde bulunan 2 araçta da maddi hasar meydana geldi. Patlamada Orhan Oğuz (36), A. Hakim Bakır (19), Mehmet Çağlayan (40), Şahin Doğan (18) yaralandı. Mehmet Yozgat isimli
bir kişi ise patlamanın etkisiyle şok geçirdi. Yaralılar, sanayi esnafı tarafından binadan çıkarılarak Batman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların genel sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Olay yerine gelerek incelemede bulunan Batman Esnaf Sanatkarlar Odaları Başkanı Ahmet Candemir, patlamanın gaz sıkışmasından dolayı meydana geldiğini açıkladı.
Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.
(ZG-FA-CC-Y)
Son Dakika › Güncel › Batman Sanayi Sitesi'nde Patlama: 4 Yaralı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?