Bayan Hentbol Takımı, Iğdır Belediyesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Bayan Hentbol Takımı, Iğdır Belediyesini Ziyaret Etti

Bayan Hentbol Takımı, Iğdır Belediyesini Ziyaret Etti

Doğu Anadolu Bölgesel Hentbol Turnuvasında şampiyon olan 125. Yıl Anadolu Lisesi Bayan Hentbol Takımı, Iğdır Belediye Başkanı Malk'ı ziyaret etti.

27.12.2013 09:27  Güncelleme: 09:32

Belediye başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete BDP Iğdır Belediye Başkanı Hüseyin Malk, 125.inci Yıl Anadolu Lise'si Bayan Hentbol Takımı Antrenörü Şerafettin Yiğit'in yanı sıra turnuvada şampiyon olan kız öğrenciler katıldı.

Ziyarette ilk olarak konuşan BDP Iğdır Belediye Başkanı Hüseyin Malk, Bayan hentbol takımının kazandığı şampiyonluğun gurur verici ve sevindirici olduğuna dikkat çekerek" 125.inci Yıl Anadolu Lise'si öğrencilerimiz Bitlis ilimizde düzenlenen Bölgesel Bayanlar Hentbol Turnuvası'nda şampiyon olarak Iğdır'ımıza başarılı bir şekilde döndüler. Başta takım hocaları Şerafettin Yiğit, olmak üzere bu işte çaba gösteren Murat Akkuş'u, perde arkasındaki diğer arkadaşlarımızı ve burada mücadele eden kız çocuklarımızı canı yürekten kutluyorum. Bitlis gibi eksilerin çok altında olan soğuk havada mücadele ederek bu başarıyı sağlamak ve bölge şampiyonu olarak buraya dönmek sevindirici bir olaydır. Bundan sonrada başarılarının devamını diliyorum" dedi.
Maddi imkânsızlıklarımızdan dolayı turnuvaya gidemiyorduk'

Ardından konuşan 125.inci Yıl Anadolu Lise' Bayan Hentbol Takımı Antrenörü Şerafettin Yiğit ise maddi imkânsızlıklardan dolayı turnuvaya gitmekte zorlandıklarını ancak belediye başkanı sayesinde turnuvaya gidebildiklerine dikkat çekerek" Hentbolda il birincisi olduk. Daha sonra Bitlis'e gidecektik. Fakat maddi imkânsızlıklarımız yüzünden gidemiyorduk. Daha sonra durumumuzu Belediye Başkanımız Hüseyin Malk'a durumumuzu anlattık. Kendisi de sağ olsun tüm maddi imkânlarını sarf ederek bizleri Bitlis'e gitmemiz için aracımızı da hazırlatarak yola çıktık. Bizde tabii ki başkanımızı mahcup etmemek için performansımızı ikiye katladık. Daha fazla motive olduk. Sonuçta Iğdır'da ilk defa başlayan Hentbol turnuvasında Kadınlar Hentbol Doğu Anadolu Bölgesel şampiyonluğunu kazandık. Bunun verdiği ayrı bir gururuyla da başkanımızın huzuruna çıktık. Bize vermiş olduğu destekten dolayı kendisine çok teşekkür ederiz" dedi.

Konuşmaların ardından Belediye Başkan'ı Hüseyin Malk ziyarete gelen öğrencilere ve takım antrenörüne birer kitap hediye etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bayan Hentbol Takımı, Iğdır Belediyesini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement