Bayan Şahin Çocuk Evlerini Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Bayan Şahin Çocuk Evlerini Ziyaret Etti

Bayan Şahin Çocuk Evlerini Ziyaret Etti

Vali Vasip Şahin'in eşi Şeyma Şahin beraberinde Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın eşi Fatma Zehra Çakır ve İl Emniyet Müdürü Mustafa Aygün'ün eşi Seyyide Aygün ile birlikte çocuk evlerini ziyaret etti.

22.09.2013 14:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Oktay Taş tarafından karşılanan bayan Şahin çocuk yuvaları ve yuvada kalan çocuklar hakkında bilgi aldıktan sonra il merkezinde çeşitli mahallerde bulunan çocuk yuvalarını bayan Çakır ve bayan Aygün'le birlikte ziyaret ettiler.

Evlerde kalan çocuklarla tek tek ilgilenen ve sohbet eden bayanlar çocuklara çeşitli hediyeler vererek onları sevindirdiler ve mutluluklarına ortak oldular.

Çocuklar tarafından büyük bir ilgi ile karşılanan bayanlar anne şefkati ile yaklaştıkları çocukları mutlu ve neşeli görmekten çok memnun olduklarını belirttiler.

Lise öğrenimi gören genç kızların evine yaptıkları ziyarette kızlar yaptıkları börek ve pastalardan ikram ettiler. Hep birlikte çay içerek bol bol sohbet eden bayanlar hünerlerinden dolayı kendilerini tebrik etti.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Taş "Çeşitli mahallelerde açmış olduğumuz çocuk evlerimizde 24 saat boyunca yanlarında olan bakıcı anne veya babaları bulunmakta, çocuklarımızın aynı yaş grubunda olmalarına özen göstermekteyiz, çocuklarımızla yakından ilgilenen hem sosyologlarımız hem de psikologlarımız görev yapmaktadır. Çocuklarımız, ailesi parçalanmış çocuklar bu sebepten hayata daha da özgüvenle atılabilmeleri gerekiyor. Bu çocuklarımız 18 yaşını bitirdikten sonra hayata atılabilmeleri ve sosyal hayata uyum sağlamaları için ev ortamında yetişmeleri çok önemli. Diğer çocuklar gibi ev ortamında yaşayarak aile ve komşu ilişkilerini öğrenerek sosyal ilişkilerini sağlıklı bir şekilde yürütebilmektedirler." dedi.

Bayanların ortak duygularını dile getiren bayan Şahin, "Bu çocuklar bizlere emanet, onların en iyi şekilde bakımını, eğitimini ve yetiştirilmesini sağlamak için elimizden gelen her şeyi yapmak zorundayız, Devletimiz son yıllarda bu konuda büyük çalışmalar yürütmekte, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüzde Malatya'da çok güzel çalışmalara imza atmış, çocuklarımıza her türlü imkânı sağlamış, kendilerine müteşekkirim, bugün çocuklarımızı bu güzel ortamda görmekten ve kendileri ile güzel bir gün geçirmiş olmaktan dolayı çok mutluyuz." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bayan Şahin Çocuk Evlerini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement