Bayburt'da Kaldırım ve Yol Çalışmaları - Son Dakika
Güncel

Bayburt'da Kaldırım ve Yol Çalışmaları

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, kalıcı yol ve kaldırım çalışmalarının temmuz ayı sonu itibariyle başlayacağını belirtti.

28.06.2016 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, kalıcı yol ve kaldırım çalışmalarının temmuz ayı sonu itibariyle başlayacağını belirtti.

Memiş, yaptığı yazılı açıklamada, altyapı çalışmalarının 10 Haziran'da tamamlandığını belirterek, son aşamadaki yeni hat parsel bağlantılarının yapımının ise bina sahiplerine ait olduğunu vurguladı.

Bina sahiplerinin parsel bağlantılarını 20 Temmuz'a kadar yaptırmaları gerektiğine dikkati çeken Memiş, şunları kaydetti:

"Kalıcı yol ve kaldırım çalışmalarımız temmuz sonu itibariyle başlayacak. Parsel bağlantılarını 20 Temmuz'dan sonraya bırakarak kalıcı yol ve kaldırımlara zarar veren bina sahiplerine 5326 sayılı kanun kapsamında cezai işlem uygulanacak. Yol ve kaldırımlara verilen zararlar da bina sahiplerinden tahsil edilecek. Kalıcı hizmetler sunabilmek için vatandaşlarımızın gerekli hassasiyeti göstererek hat-parsel bağlantılarını zamanında yaptırmalarını rica ediyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bayburt'da Kaldırım ve Yol Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement