BBDSO'dan Yeni Yıla Özel Coşkulu Konser - Son Dakika
Güncel

BBDSO'dan Yeni Yıla Özel Coşkulu Konser

BBDSO\'dan Yeni Yıla Özel Coşkulu Konser

Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası, yeni yıl konserinde sanatseverleri eğlenceye doyurdu.

30.12.2011 14:38

Büyükşehir Belediyesi'nin katkıları ve Bursa Filarmoni Derneği'nin öncülüğünde Merinos AKKM Osmangazi Salonu'nda gerçekleştirilen konser, Bursalılara yeni yıl coşkusunu erken yaşattı. Orhun Orhon'un şefliğinde sahneye çıkan BBDSO'ya yeni yıl konserinde, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası ile Golden Trombone Orkestrası'ndan konuk sanatçılar da eşlik etti. Tuncay Kayış, Dilara Gürdere ve Beril Yürekli'nin şarkılarıyla renklenen konserde, Melodi Kayış, Sercan Kerpiççiler, Bedi Durham, Gözde Durham, Utar Artun, Alptekin Gültekin, Burç Sözer, Zafer Gerdanlı ve Kemal Yücel de enstrümanlarıyla Bursalıları mest etti.

Muhteşem konserlere imza atarak başarılarını Bursa'nın sınırları dışına ulaştıran Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası sanatçıları da performanslarıyla konseri izleyenlerden büyük alkış aldı.

Coşkulu konsere Johann Strauss'un 'Mavi Tuna' adlı eseriyle başlayan sanatçılar, 'Yesterday', 'Can't take my eyes', 'My Way', 'What a wonderful world', 'I will always love you', 'Bye bye love', 'Children of Sanchez', 'New York New York', 'Mambo' ve 'Jingle Bells' gibi sevilen eserleri de seslendirerek, sanatseverlere tadına doyulmaz bir müzik ziyafeti çektiler.

Başkan Altepe'ye teşekkür

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Merinos AKKM Genel Koordinatörü Mehmet Semih Pala ile birlikte konser öncesi Osmangazi Salonu'nda prova yapan BBDSO'yu ziyaret etti. Sanatçıların kendilerine özgü teşekkürleriyle karşılanan Başkan Altepe, orkestraya çalışmalarında başarılar diledi, sanatın ve sanatçının her zaman yanında olduklarını söyledi. BBDSO Müdürü Barış Bayer, uluslararası standartlarda bir salonda çalışmalarına imkan verildiği için Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye ve Merinos AKKM Genel Koordinatörü Mehmet Semih Pala'ya teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel BBDSO'dan Yeni Yıla Özel Coşkulu Konser - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement