BD Ekspomed Fuarı'na Üç İş Birimi ile Katılıyor - Son Dakika
Güncel

BD Ekspomed Fuarı'na Üç İş Birimi ile Katılıyor

BD Ekspomed Fuarı\'na Üç İş Birimi ile Katılıyor

BD, ulusal ve uluslararası medikal sektör temsilcilerinin bir araya geldiği Ekspomed 2013 fuarına bu sene üç iş birimi ile katılıyor.

04.04.2013 09:30

BD (Becton, Dickinson & Company), ulusal ve uluslararası medikal sektör temsilcilerinin bir araya geldiği Ekspomed 2013 fuarına bu sene üç iş birimi ile katılıyor.

4- 7 Nisan 2013 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi'nde düzenlenecek, medikal sektörünün ulusal ve uluslararası temsilcilerinin bir araya geldiği fuarda BD Medikal Grubu, Medikal Cerrahi Sistemler ve Farmasötik Sistemler olarak ve BD Diagnostik Grubu ise Diagnostik Sistemler olarak yerini alıyor.

Dünya da 50'den fazla ülkede 30 000'in üzerinde çalışanıyla faaliyet gösteren BD, Türkiye'de 1992 tarihinden beri hizmet veriyor. Medikal teknoloji alanında tüm dünyada kendisini insanların sağlığını iyileştirmeye yarayacak çalışmalara adayan şirket, Türkiye'de yüzbinlerce sağlık çalışanını ilgilendiren "Hasta ve Sağlık Çalışanı Güvenliği" ve "Hastane Enfeksiyonları'nın Önlenmesi ve Tespiti" konusundaki desteğiyle biliniyor. İstanbul başta olmak üzere Türkiye'nin pek çok ilinde öncü üniversite ve sivil toplum kuruluşları işbirliğinde düzenlenen uygulama eğitimleri ve seminerleri, BD'nin koşulsuz desteğiyle gerçekleşiyor.

BD Medikal Grubu, Medikal Cerrahi Sistemler ve Farmasötik Sistemler olarak ve BD Diagnostik Grubu ise Diagnostik Sistemler bölümü ile Ekspomed 2013'de...

Geniş ürün yelpazesi ile üst düzey lokal ve bölgesel yöneticilerin iştirakiyle katılacakları fuar için konuşan BD Türkiye, Genel Müdürü Cem Yıldırım Durukan; "sağlık konusunda reformların hızlandığı kalite, güvenlik ve verimlilik faktörlerinin öneminin arttığı bu dönemde, tüm alıcı ve tedarikçilerin aynı çatı altında toplandığı Ekspomed 2013 Fuarı'nın sektöre değer kattığı düşüncesindeyiz.

Gelişen pazarlar içerisinde önemli bir yere sahip olan ülkemizde sağlık yatırımlarında ciddi bir artış yaşanıyor. Önde gelen medikal teknoloji şirketlerinden biri olarak ihtiyaçlara yön verecek kan kültürü ve tüberküloz analiz cihazlarından insülin kalem iğne uçlarına, güvenlikli enjektör ve IV kateter ürünlerinden kan alma iğne ve tüp sistemlerine, hücre analiz cihazlarından serviks kanseri tarama ve teşhis ürünlerine kadar geniş bir alanda çözüm ortağı olmaya hazırız. " dedi.

Fuar Bilgileri

Tarih: 4 – 7 Nisan 2013

Yer: TÜYAP FUAR MERKEZİ/Büyükçekmece

Salon: 2 Koridor No: 234

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel BD Ekspomed Fuarı'na Üç İş Birimi ile Katılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement