Bebek Filmi - Son Dakika
Güncel

Bebek Filmi

Bebek Filmi

Bebek filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Bebek filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

05.07.2011 13:12

Chucky’nin yaratıcıları gerilim dolu yeni bir hikayeyle izleyici karşısında. On altı yıllık tarihçesi olan efsanevi katil bebek Chucky, bu süreçte bir korku ikonuna dönüştü.1980'lerin sonlarında doğan ve Chucky’nin maceralarını konu alan ilk film olan 'Child's Play' 1988’de gişe rekorları kırmıştı. Bu filmde Chucky, aslında çok iyi bir bebekken azılı katil Andy’nin ruhunun ölmek üzereyken kendi içine girmesiyle bir psikopata dönüşmüştü. Andy'nin izinden giden Chucky, “Child’s Play 2” (1990) ve “Child’s Play 3” (1991) ile bir korku efsanesi oldu.

Böylelikle senarist Don Mancini ve yapımcı David Kirschner, yeni iş ortakları Corey Sienega’yla birlikte seriye devam etmeye karar verdiler. Dördüncü film “Bride of Chucky”de (1998) Charles Lee Ray’ın öldürücü kız arkadaşı Tiffany de Chucky kadar öldürücü olmayı deniyordu. Son film 'Bebek'te ise bu iki katil ruhlu insan evleniyor ve Tiffany’nin hamile kalmasıyla hikaye başlıyor....

Serinin beşinci filmini Don Mancini yazıp yönetmiş. filmin oyuncu ve seslendirme kadrosunda Jennifer Tilly, Hannah Spearritt, John Waters, Keith-Lee Castle ve Steve Lawton bulunuyor. Yapımcı Kirschner, Chuchy ve Tiffany ilişkisiyle serinin önceki bölümlerinde olmayan bir yönü, Chucky'nin insani yönünü göstermek istediklerini ifade ediyor. Chucky ile Tiffany de biribirini seven ama sonunda birbirini öldürebilecek de bir çift olarak karşımıza çıkıyor.

Yönetmen Mancini, ilk üç filmden sonra Chucky karakterinin katil çocuk olarak algılanmaya başladığını ve serinin devamının sağlanabilmesi için son iki filmde Chucky üzerinde bazı değişikliklere gitmeleri ve onu takrar yaratmaları gerektiğini anlatıyor. Dördüncü filmle birlikte konuya biraz da mizah katmanın ve korkuyla mizahı bir araya getirmenin de kendileri için önemli bir karar olduğunu ekliyor.

Mancini, Chucky ve Tiffany'nin olacak çocuklarını ailesinin genlerini taşıyan ve onların izinden giden bir katil bebek olarak çizmenin ilginç olmayacağını, bu yüzden Glen'i bir şiddet karşıtı, bir barış savaşçısı olarak çizdiklerini ve Chucky'nin çocuğuna tepkisinin çok ilgi çekici olacağını ifade ediyor…

Yönetmen: Don Mancini

Senaryo: Don Mancini

Oyuncular: Redman, John Waters, Hannah Spearritt, Billy Boyd, Jennifer Tilly

Filmin Türü: Korku, Komedi,

Orijinal Adı: Seed of Chucky

Yapımcı Firma: Rogue Pictures

Yapım Yılı: 2004

Yapım Ülkesi: USA

Orijinal Dili: English

Filmin Süresi: 87 dk.

Resmi Sitesi: http://www.chuckysspermbank.com

Dağıtıcı Firma: Rogue Pictures [us]

Vizyon Tarihi: 11.02.2005

Son Dakika Güncel Bebek Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement