Bekir Aksoy, Annelik Sanatı Dergisi İçin Röportaj Verdi - Son Dakika
Güncel

Bekir Aksoy, Annelik Sanatı Dergisi İçin Röportaj Verdi

Bekir Aksoy, Annelik Sanatı Dergisi İçin Röportaj Verdi

Geçtiğimiz aylarda baba olmanın heyecanını yaşayan ünlü oyuncu Bekir Aksoy, Babalar Günü'ne özel Annelik Sanatı Dergisi okurlarıyla buluştu.

18.06.2014 15:44  Güncelleme: 11:04

Annelik Sanatı Haziran sayısı için Ayşe Ergin'e keyifli bir röportaj veren Bekir Aksoy, minik oğlu Emir ile Annelik Sanatı Dergisi için Gülşah Ekerel'in objektifi karşısına geçti. Bekir Aksoy babalık heyecanını anlatarak tüm babalara örnek olacak tavsiyelerde bulundu.

Bu sizin geçirdiğiniz ilk "Babalar Günü" neler hissediyorsunuz?

Dediğiniz gibi daha ilk babalar günü ve daha yaşamadım, yani hemen o farkındalığı yaşamıyorsunuz; ama Emir büyüdükçe herhalde çok daha farklı hissedeceğim.

Peki "Babalar Günü"nün anlamı sizin için değişti mi?

Özel günler ile ilgili çok fazla bir beklentim yoktur, çünkü her gün ailesine özen göstermeye çalışan biriyim. Tabii bu Babalar Günü'nde sorumluluğum daha çok arttı gibi görünüyor.

KARIMIN YANINDA OLMAYA ÇALIŞTIM

Hamilelik süresince eşinize ne gibi desteklerde bulundu?

Bu süreç sadece anne olabilmek için bir hazırlık süreci bence, o yüzden kadın kendini binlerce sorunun içinde buluyor. Benim bir erkek ve eş olarak yaptığım tek şey, karımı anlamaya ve yanında olmaya çalışmak oldu. Bu laf ile olacak bir şey değil, tam olarak fiziksel ve ruhsal olarak hep yanında olarak ancak yetebilirsiniz, yani sadece eşimin çok hak ettiği sevgimi hissettirdim.

'ORTADOĞU VE BALKANLARIN EN HIZLI ALT DEĞİŞTİREN BABASIYIM.'

Bebek bakımında eşinize yardım ediyor musunuz? Neler yapıyorsunuz ?

Galiba ben geçmiş hayatımda bir dadıymışım, bence Ortadoğu ve balkanların en hızlı alt değiştiren babası benim.

Aklınıza gelen her şeyi büyük bir keyif ile annesiyle beraber yapıyoruz ve tabii anneannesi bize çok büyük bir destek veriyor. Sütüm olsa galiba emzirirdim bile, Allah'tan annesinin yeterince var.

Baba olduğunuz daha çok kısa bir süre oldu ama babalık sizi değiştirdi mi?

Hayır, değiştirmedi. Baba olmadan öncede aynı sorumluluk duygusunu taşıdığım için sadece başka bir bireyin varlığını kabul etmenin keyfini yaşıyorum.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bekir Aksoy, Annelik Sanatı Dergisi İçin Röportaj Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement