Başkan Uğurlu, Basın Mensuplarıyla İftarda Buluştu - Son Dakika
Güncel

Başkan Uğurlu, Basın Mensuplarıyla İftarda Buluştu

Başkan Uğurlu, Basın Mensuplarıyla İftarda Buluştu

Karaman Belediye Başkanı Uğurlu, Basın Bayramı ve basında sansürün kaldırılışının yıl dönümü nedeniyle basın çalışanlarıyla iftarda buluştu.

25.07.2013 16:25  Güncelleme: 16:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karaman Polisevi'nde düzenlenen iftara; AK Parti Karaman Milletvekili Lütfü Elvan, Belediye Başkanımız Kâmil Uğurlu, Başkan Yardımcısı Ertuğrul Çalışkan, Belediye Meclis Üyesi Fatih Türedi ve çok sayıda basın çalışanı aileleriyle katıldı.

İftarın ardından konuşan Karaman Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu, Ramazan ayı münasebetiyle yapılan etkinliklerden kısaca bahsederek: "Ramazanın güzelliğiyle sizlerle bir araya geldik. Belediye olarak Ramazan ayını vatandaşlarımızla birlikte yaşıyoruz. Mahallelere kurulan iftar sofraları ve Kalede ki etkinliklere halkımız büyük ilgi gösteriyor. İnşallah önümüzdeki yıl her mahallede iftar verip, Kalede ki programları daha kapsamlı gerçekleştireceğiz. Bu arada Kalenin uzun yıllardan sonra tekrar hareketlenmesi, Karaman için büyük bir kazanç. Bunu başardığımız için mutluyuz. Yakın zamanda hizmete açtığımız İmaret Aşevi'nde, Ramazan ayında da günde 3 öğün; yolda kalmışlara, kimsesizlere, yoksullara ve mecnunlara sıcak yemek vermeye devam ediyor. Hayır Çarşısı da ihtiyaç sahiplerinin market alışverişlerini karşılamak için hizmette" dedi.

Başkan Uğurlu konuşmasının sonunda; basında sansürün kaldırılış olayını anlatarak, Karaman basınının basın bayramını kutladı.

Basın mensupları ise; ev sahipliğinden dolayı Belediye Başkanımız Kâmil Uğurlu'ya teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Uğurlu, Basın Mensuplarıyla İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement