Belediye Kalite Ekibi Görevde - Son Dakika
Güncel

Belediye Kalite Ekibi Görevde

Belediye Kalite Ekibi Görevde

Manisa Belediyesi Kalite Ekibi, Başkan Yardımcısı Funda Solak'ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıyla görevine başladı.

12.03.2012 08:21

Manisa Belediyesi Kalite Ekibi, Başkan Yardımcısı Funda Solak'ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıyla görevine başladı. İlk toplantıda ISO 9001–2008 kalite yönetim sistemi çerçevesinde yapılmakta olan çalışmaların devamlılığı hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.

Manisa Belediyesi Kalite Ekibi, Belediye Başkan Yardımcısı Funda Solak'ın başkanlığında Belediye Encümen Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıyla görevine başladı. Toplantıya müdürlüklerin kalite temsilcileri ile İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Mustafa Bozal katıldı. Öncelikli olarak toplantıda ISO 9001–2008 kalite yönetim sistemi çerçevesinde yapılmakta olan çalışmaların devamlılığı hakkında görüş alış verişinde bulunuldu. Belediye Başkan Yardımcısı Funda Solak, amaçlarının Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün talimatlarıyla, Manisalılar'a en iyi hizmeti vermek olduğunu ve bu kapsamda vatandaş memnuniyetini en önemli unsur saydıklarını belirtti. Toplantının ilerleyen bölümlerinde, temsilciler vatandaş memnuniyeti ve çalışan performansının artırılması adına yapılabilecekler hakkında görüşlerini beyan ettiler. Bir sonraki toplantı gündeminin belirlenmesinin ardından kalite ekibi toplantısı sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Belediye Kalite Ekibi Görevde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement