Belediyemiz Hizmet Araç Filosu Genişliyor - Son Dakika
Güncel

Belediyemiz Hizmet Araç Filosu Genişliyor

Belediyemiz Hizmet Araç Filosu Genişliyor

Mudanya Belediyesi,her geçen gün gelişerek büyüyen ve çok büyük bir yelpazeye yayılan ilçeye çok daha kaliteli,hızlı ve etkin hizmet verilebilmesi için belediye hizmet araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor.

05.08.2013 13:31

Törende, Mudanya belediye başkanı Hasan Aktürk'ün yanı sıra belediye başkan yardımcıları Seçil Pınar İncecik, Hafize Altıkulaçoğlu ve Akif Altıncan, belediye meclis üyeleri ve belediye personeli ile vatandaşlar katıldılar.

Mudanya belediyesi her zaman teknolojiyi yakından takip ederek,ilçeye verilecek hizmetlerin aksamaya uğramaması ve vatandaşların işlerinin en kısa süre içinde görülebilmesini sağlamak amacıyla hizmet araçlarını sürekli yenileme operasyonunu sürdürüyor. Son olarak belediye birimlerine 500 bin TL'ye mal olan toplam 7 tane değişik hizmetlerde kullanılmak üzere araç alınarak düzenlenen törenle hizmete sokuldu. Alınan araçlar 5 tane binek aracı,1 tane 150 beygir gücünde ve 55 km sürat yapabilen 6 metre boyunda bir adet Zodyak botu Mudanya belediyesi bünyesinde kurulan Arama Kurtarma Birimi (MAK)ın emrine verildi. Ayrıca fen işleri müdürlüğünde kullanılmak amacıyla 1 tane excavatör iş makinesi belediye sarayı karşısında düzenlenen törenle kamu oyu ve basına tanıtılırken araçlar hizmete de sokulmuş oldu. Belediye başkanı Hasan Aktürk, belediye basın ve halkla ilişkiler müdürü Neval Şahin' tüm birimler adına araçların bir aracın anahtarını teslim ederek hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

Düzenlenen törende belediye hizmet araç filosunu yeni araçlarla donatmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Mudanya belediye başkanı Hasan Aktürk," Bizler iş başına geldiğimizde araç filosu 35 civarındaydı ancak bizlerin çabaları ve çalışmalarımızla şimdi bu sayı 120 araca çıkarıldı. Böylece belediyemiz çalışma performansında önemli ölçüde artış ve verim alınmış oldu. Yeni araçlarımızla birlikte belediyemizin bundan sonra ilçemize ve ilçemize bağlı köy ve mahallelerde vereceği hizmetler çok daha fazla çok daha verimli ve çok daha güzel işler yapılacağını belirtebilirim. Mudanya belediyesi olarak hem eski ve ömrünü tamamlamaya başlayan araçlarımızı yenileriyle ve günümüz teknolojisiyle üretilen araçlarla değiştiriyoruz hem de birimlerimizin hizmet vermekte güçlük çekmemeleri için bu birimlerimizin ihtiyacı olan yeni araçları da alarak hizmete sokuyoruz, mesela belediyemiz bünyesinde kurulan Arama Kurtarma Birimimiz olan (MAK) a daha önce 2 Zodyak alınmıştı bugün alınan 3. cü en son teknoloji ile üretilen Zodyak botumuzu birimimizin hizmete sokuyoruz hayırlı olsun" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Belediyemiz Hizmet Araç Filosu Genişliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement