Bergama'da fabrika çatısından düşen işçi hayatını kaybetti - Son Dakika
Güncel

Bergama'da fabrika çatısından düşen işçi hayatını kaybetti

Bergama\'da fabrika çatısından düşen işçi hayatını kaybetti

İzmir'in Bergama ilçesinde, ek iş olarak çalıştığı fabrikanın çatısından düşen işçi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

15.10.2023 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Bergama ilçesinde, ek iş olarak çalıştığı fabrikanın çatısından düşen işçi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, yaklaşık 10 yıldır bir firmada çalışan evli ve 1 çocuk babası Mustafa Armanarlı, dün, ek iş için Ayazkent Mahallesi'nde bulunan bir çırçır fabrikasının çatısında çalıştığı esnada henüz belirlenemeyen bir nedenle beton zemine düştü. İhbar üzerine adrese 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Durumu ağır olan Armanarlı, ambulans ile kaldırıldığı Bergama Necla-Mithat Öztüre Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Öte yandan, İzmir Adli Tıp Kurumu morgundaki işlemlerinin ardından yakınları tarafından alınan talihsiz işçinin cenazesinin, ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Bergama ilçesi Göçbeyli Mahallesi'nde defnedileceği öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü belirtildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bergama'da fabrika çatısından düşen işçi hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement