Berkin Elvan Pankartına Bağlı Paket Paniğe Neden Oldu - Son Dakika
Güncel

Berkin Elvan Pankartına Bağlı Paket Paniğe Neden Oldu

Berkin Elvan Pankartına Bağlı Paket Paniğe Neden Oldu

Sarıgazi’de bir parkın demir korkuluklarına asılan ve üzerinde “Berkin Elvan ölümsüzdür, hesabını soracağız” yazan pankarta bağlı paket polisi alarma geçirdi.

14.03.2014 17:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarıgazi'de bir parkın demir korkuluklarına asılan ve üzerinde "Berkin Elvan ölümsüzdür, hesabını soracağız" yazan pankarta bağlı paket polisi alarma geçirdi. Fünye ile patlatılan paketten taş çıktı.

Sarıgazi Mahallesi Eski Ankara Caddesi üzerinde bomba süsü verilen paketi gören vatandaşlar durumu hemen polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, bomba imha uzmanı çağırdı. Pankart etrafında geniş güvenlik önlemi alındı. Bomba imha ekipleri şüpheli paketi fünye yerleştirerek kontrollü olarak imha etti. Pankarta asılı kutudan taş çıktı. Pankartı ve parçalanan kutuyu alarak olay yerinden ayrılmaya hazırlanan polis ekipleri, patlama sesi duydu. Yapılan incelemede olay yerinden geçen bir kamyonun lastiğinin patlaması sonucu gürültünün çıktığı anlaşıldı. Polis aracından megafonla vatandaşlara patlayanın bir kamyon lastiği olduğu ve panik yapmaya gerek olamadığı anons edildi. Toplanan materyalleri alan polis yolu trafiğe açarak olay yerinden ayrıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Berkin Elvan Pankartına Bağlı Paket Paniğe Neden Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement