Beşiktaş Belediyesi, Engelliler Günü'nü Renkli Etkinliklerle Kutladı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Beşiktaş Belediyesi, Engelliler Günü'nü Renkli Etkinliklerle Kutladı

04.12.2025 09:09  Güncelleme: 10:20

Beşiktaş Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla engelli bireyler ve aileleri için bir etkinlik düzenledi. Programda ritim gösterisi, pasta kesme ve hediye dağıtımı ile keyifli anlar yaşandı.

(İSTANBUL) - Beşiktaş Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında ilçede yaşayan engelli bireylere ve ailelerine yönelik bir farkındalık etkinliği düzenledi. Prof. Dr. Aykut Parka Deprem Parkı'nda gerçekleşen buluşmada katılımcılar keyifli bir gün geçirdi.

Engelli bireylerin toplumsal yaşama katılımını güçlendirmeye yönelik çalışmalar yürüten Beşiktaş Belediyesi, bu özel günde de dayanışmayı artırmayı amaçladı. Nişantaşı Işık Ortaokulu öğrencilerinin ritim gösterisi ile başlayan programda engelli bireyler ve aileleri eğlenceli anlar yaşadı.

Öğle yemeğinin ardından Dünya Engelliler Günü'ne özel hazırlanan pasta kesilerek kutlama yapıldı. Beşiktaş Belediyesi Başkan Yardımcısı Şeref Şeker ile Sosyal Hizmetler Müdürü Halime Gizem Aksun, günün anısına engelli bireylere akvaryum hediye etti.

Etkinliğe katılan engelli birey yakını Sümbül Kantar, "3 senedir Engelli Koordinasyon Merkezi'ne geliyorum. Çok memnunum, çok mutluyuz. Her şeyden önce oğlum çok mutlu. Başkanımıza da çok teşekkür ederiz. Bu özel günde bizi unutmaması ve çocuklarımızı mutlu etmesi çok değerli" dedi.

Bir diğer veli Saniye Peköz ise "Çok mutlu oldum. Çocuklar bunu istiyorlardı, Allah razı olsun. Çok güzel oldu. Onlar olmasa bu çocuklar için birçok şey çok daha zor olurdu" diye konuştu.

Müzik eşliğinde devam eden programda katılımcılar gün boyunca keyifli vakit geçirdi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Beşiktaş Belediyesi, Engelliler Günü'nü Renkli Etkinliklerle Kutladı - Son Dakika


Advertisement