Beşiktaş'ta Oyuncular İzin Yaptıklarına Pişman Oldular!!! - Son Dakika
Güncel

Beşiktaş'ta Oyuncular İzin Yaptıklarına Pişman Oldular!!!

Beşiktaş\'ta Oyuncular İzin Yaptıklarına Pişman Oldular!!!

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 6.haftasında 15 Ekim cumartesi günü oynayacağı Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

11.10.2011 13:35

Antrenör KOCH, 3 GÜNLÜK İZİN YAPAN OYUNCULARA SAHA İÇİNDE HALTER ÇALIŞMASI YATIRDI

20 KİLOLUK AĞIRLIKLARLA ÇALIŞAN OYUNCULAR, DAHA SONRA BİRBİRLERİNİ TAŞIYARAK KISA MESAFELİ KOŞULAR YAPTILAR

GENÇ FUTBOLCU MUHAMMED, ALVES'İ TAŞIMAKTA ZORLANDI

KOŞULARA BAŞLAYAN ERSAN'IN YÜZÜ GÜLÜYOR

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında 15 Ekim cumartesi günü oynayacağı Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Antrenmana milli takım kamplarında bulunan Tomas Sivok, Filip Holosko, Ricardo Quaresma, Ekrem Dağ, Veli Kavlak, Egemen Korkmaz, İsmail Köybaşı, Mehmet Aurelio, Necip Uysal ve Burak Kaplan katılmadı. Dün yapılan antrenmanın son bölümündeki çift kale maçta kaleci Cenk ile çapışan İbrahim Toraman'ın boyun spazmı geçirdiği açıklandı. Antrenmana katılmayan tecrübeli oyuncunun tedavisine devam edildiği kaydedildi. Ayrıca sol dizinde ağrısı olan Simao da dinlendirildi.

20 KİLOLUK AĞIRLIKLARLA ÇALIŞAN OYUNCULAR, DAHA SONRA BİRBİRLERİNİ TAŞIYARAK KISA MESAFELİ KOŞULAR YAPTILAR

Nevzat Demir Tesisleri'nde antrenör Carlos Carvalhal yönetiminde gerçekleşen çalışmaya, takımın diğer bir antrenörü olan Roland Koch damgasını vurdu. Dün 3 günlük iznin ardından yeniden antrenmanlara başlayan oyuncular, bugün yapılan kondüsyon çalışmalarında oldukçu yoruldular. Alman kondüsyoner antrenmanın ilk bölümünde ilk olarak 5'er kiloluk ağırlıklarla oyuncuların üst kas gruplarını geliştirmeye yönelik çalışmalar yaptırdı. Daha sonra 20 kiloluk halterleri arkadaşlarının yardımı ile kaldıran oyuncular, 3'er kez kaldırdıkları ağırlıkları yine arkadaşlarına verip, kısa süreli deparlar attılar. Son olarak da her oyuncu eşleştiği arkadaşanı taşıyarak, kısa mesafeli tempolu koşular yaptı.

GENÇ FUTBOLCU MUHAMMED, ALVES'İ TAŞIMAKTA ZORLANDI

Bu çalışmada genç oyuncu Muhammed'in kendisinden fiziki olarak daha ağır ve daha uzun olan yeni transfer Alves'i kaldırırken zorlanması ve koşarken yaşadığı sıkıntı takım arkadaşları tarafından gülerek karşılandı. Muhemmed'in yaşadığı sıkıntı antrenmanda neşeli dakikaların yaşanmasına neden oldu.

Kondüsyon çalışmalarının ardından pas ve taktik çalışması yapan oyuncular, yarı sahada yaptıkları çift kale maç ile günü noktaladılar.

Öte yandan sezon öncesi hazırlık kampında sakatlanan Ersan Gülüm, koşu çalışmalarına devam ediyor. Sakatlığının ilk dönemlerinde moreli oldukça bozuk olan genç oyuncunun, bugün Almeida ile birlikte koşarken neşeli olması ve morelinin düzeldiği gözlendi.

Beşiktaş, hazırlıklarını yarın saat 16.00'da basına açık yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beşiktaş'ta Oyuncular İzin Yaptıklarına Pişman Oldular!!! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement