Besni'de Doktor ile Hasta Yakınları Arasında Gerginlik - Son Dakika
Güncel

Besni'de Doktor ile Hasta Yakınları Arasında Gerginlik

Besni\'de Doktor ile Hasta Yakınları Arasında Gerginlik

Adıyaman’ın Besni İlçe Devlet Hastanesi’nde doktor ile hasta yakınları arasında önceki gün meydana gelen kavganın protesto edilmesinin hemen öncesinde, yine doktor ile hasta ve hasta yakınları arasında gerginlik yaşandı.

08.07.2014 18:10

Adıyaman'ın Besni İlçe Devlet Hastanesi'nde doktor ile hasta yakınları arasında önceki gün meydana gelen kavganın protesto edilmesinin hemen öncesinde, yine doktor ile hasta ve hasta yakınları arasında gerginlik yaşandı.

Besni Devlet Hastanesi'nde önceki gün doktor ile öğretmen olan hasta arasında çıkan tartışma kavgaya dönüşmüştü. Çıkan kavgada doktora şiddet uygulandığını iddia eden sağlık çalışanları bugün basın açıklaması yapmak istedi.

Basın açıklamasından sadece birkaç dakika önce yine aynı yerde doktor ile hasta ve hasta yakınları arasında gerginlik yaşandı. Besni Devlet Hastanesi Dahiliye Bölümü'nden sıra alan Levent Y. ve yakınları Ramazan Y. (21), Abdulvahap Y.(53) sıranın geç gelmesi yüzünden dahiliye doktoru Adnan Yüksel'le sözlü münakaşaya girdi. Doktorla tartışan Ramazan Y. ve Adulvahap Y. karşılıklı münakaşaya girince devreye polis girdi. Polis ekipleri olaylar büyümeden tarafları birbirinden ayırdı.

Dr. Yüksel'in şikayetçi olması üzerine Ramazan Y. ve Abdulvahap Y. ifadeleri alınmak üzere Besni İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Besni'de Doktor ile Hasta Yakınları Arasında Gerginlik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement