Besni'de Otomobil Şarampole Devrildi: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Besni'de Otomobil Şarampole Devrildi: 1 Ölü, 1 Yaralı

Besni\'de Otomobil Şarampole Devrildi: 1 Ölü, 1 Yaralı
15.03.2012 22:53

Adıyaman'ın Besni İlçesi'nde, aşırı hız nedeniyle virajı alamayarak devrilen otomobilin sürücüsü öldü, yanında bulunan arkadaşı ise yaralandı.

Adıyaman'ın Besni İlçesi'nde, aşırı hız nedeniyle virajı alamayarak devrilen otomobilin sürücüsü öldü, yanında bulunan arkadaşı ise yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Yenikent Mahallesi'nde meydana geldi. İlçe merkezine doğru giden 20 yaşındaki İsrafil Belen yönetimindeki 0 DF 218 plakalı otomobil, çevre yolunda aşırı hız nedeniyle virajda kontrolden çıktı ve şarampole devrildi. Devrilen otomobili görenlerin ihbarda bulunmasının ardından olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kaza yerine gelen sağlık görevlileri sürücü İsrafil Belen'in yaşamını yitirdiğini belirledi. Belen'in cesedi otopsi için Besni Devlet Hastanesi morguna gönderilirken, otomobilde bulunan ve yaralanan 42 yaşındaki Halil Sucu da, tedavi için ambulansla aynı hastaneye götürüldü. Yaralı Halil Sucu'nun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, hastaneye akın eden İsrafil Belen'in yakınları ise ölüm haberi ile gözyaşına boğuldu.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. - Adıyaman/ Besni

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Besni'de Otomobil Şarampole Devrildi: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika


Advertisement