Beşşar Esad: Savaş Durumu Var - Son Dakika
Güncel

Beşşar Esad: Savaş Durumu Var

Beşşar Esad: Savaş Durumu Var

Cumhurbaşkanı Beşşar Esad'ın huzurunda anayasal andı içerken, 'Her açıdan gerçek bir savaş halini yaşıyoruz" dedi.

27.06.2012 11:29  Güncelleme: 12:16

Suriye'de Riyad Hicab başkanlığındaki yeni hükümet Cumhurbaşkanı Beşşar Esad'ın huzurunda anayasal andı içerken, 'Her açıdan gerçek bir savaş halini yaşıyoruz. Savaşta olduğumuz zaman tüm politikaların, tüm tarafların ve tüm sektörlerin bu savaşı kazanmaya yönlendirilmesi gerekiyor' dedi.

Suriye devlet televizyonu Esad'ın bakanlar kurulu üyelerine yaptığı konuşmanın tamamını haber bülteninde yayınladı. Esad, halkın büyük umutları olduğunu, vatandaşlarla muamelelerde teorik ve pratikte dürüst ve şeffaf olunması önemli olduğunu anlattı. Suriye'nin kelimenin tam anlamıyla bir savaş halinde olduğunu anlatan Esad, 'Savaşta olduğumuz zaman tüm politikaların, tüm tarafların ve tüm sektörlerin bu savaşı kazanmaya yönlendirilmesi gerekiyor' dedi.

Kendisini eleştiren ve görevi bırakması yönünde çağrıda bulunan tüm ülkeleri eleştiren Suriye lideri 'Batı her zaman alır ama asla vermez ve bu her süreçte kanıtlanmıştır. Tüm ülkelerle ilişkilerimizin iyi olmasını istiyoruz, ancak çıkarlarımızın nerede olduğunu bilmeliyiz' dedi.

Devlet televizyonu Cuma günü düşürülen Türk keşif uçağına ilişkin haberinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti grubundaki konuşmasından söz edilirken uluslar arası tepkiler aktarıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beşşar Esad: Savaş Durumu Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement