Beyaz Show'da Muhteşem Düet - Son Dakika
Güncel

Beyaz Show'da Muhteşem Düet

Beyaz Show\'da Muhteşem Düet

'Kelebeğin Rüyası' filminin oyuncularının Beyaz Show'da yaptığı düet izleyenleri büyüledi.+

16.03.2013 09:28  Güncelleme: 10:20

Kanal D'de ekrana gelen Beyaz Show dün gece Kelebeğin Rüyası adlı filmin oyuncularını ağırladı.

Beyaz'ın konukları Yılmaz Erdoğan, Kıvanç Tatlıtuğ, Mert Fırat, Ahmet Mümtaz Taylan ve Belçim Bilgin Erdoğan olurken,programın sonlarına doğru Yılmaz Erdoğan ve Kıvanç Tatlıtuğ 'un birlikte yaptığı düet geceye damgasını vurdu.

O ŞARKI GECEYE DAMGA VURDU

Beyazıt Öztürk'ün de ısrar etmesi üzerine canlı yayında Behçet Necatigil, Muzaffer Tayyip Uslu ve Rüştü Onur'un şiirleri okunurken, Yılmaz Erdoğan ve Kıvanç Tatlıtuğ, İbrahim Tatlıses 'in "Bul getir" adlı şarkısını birlikte okudu. Yılmaz Erdoğan ve Kıvanç Tatlıtuğ 'un düeti sosyal medyada gecenin en çok konuşulan konuları arasında yer aldı. Kıvanç Tatlıtuğ, oyunculuk yaptığı 'Kuzey Güney' dizisinin bir önceki sezonunda aynı şarkıyı rol gereği seslendirmiş ve izleyicilerden büyük beğeni toplamıştı. Tatlıtuğ'un şarkıyı seslendirdiği sahne sosyal medyada binlerce kez paylaşılmıştı.

"HAYVANİ OYUNCULUK YAPMIŞSIN"

Beyaz, modellikten oyunculuğa geçiş yaptığı için zaman zaman eleştirilerin hedef aldığı Tatlıtuğ'u Kelebeğin Rüyası'ndaki performansı için hayli övdü. Beyaz'ın "İçindeki hayvani oyuncuyu ortaya çıkarmışsın" dediği Tatlıtuğ da oyunculuğun akademik bilginin yanı sıra senelerce çalışılarak kazanılabilecek bir deneyim olduğunu kaydetti.

"OYUNCULUK YAPAMASAYDIM GİDECEKTİM"

Modellik kariyerini sonlandırarak oyunculuğa geçiş yapan ve Aşk-ı Memnu, Ezel ile Kuzey Güney dizilerinde rol alan Kıvanç Tatlıtuğ kendisi ile ilgili "mankenden oyuncu olur mu" eleştirileri karşılık olarak modellikten gelmesinin oyunculuk yapması için engel olmadığını, dünyadaki oyunculuk piyasasında da bunun birçok örneğinin bulunduğunu hatırlattı. Tatlıtuğ şunları söyledi:

"Bu soru aslında beni çok sıkıyor. Çünkü mesleği ayırmamak lazım. Ben farklı bir meslekten de gelebilirdim. Akademik bilgi mutlaka gerekiyor tabi ki. Ben modellikten geldim ama bütün samimiyetimle söylüyorum, yapamasaydım gidecektim. Önce kendimi denemem gerekiyordu. Bu seneler içerisinde çalışılması gereken bir konu. Armut piş ağzıma düş, şeklinde oyunculuk olmuyor. Kelebeğin Rüyası filmi benim için bir okul oldu açıkçası. Filme hazırlık sürecimiz tam bir ders niteliğindeydi. Keşke o anların kamera görüntüleri olsaydı. Ben aslında Ezel'de konuk oyuncu olarak yer aldıktan sonra, "farklı şeyler yapma" çabasında olduğumu hissettim. Olgunlaştım o arada."

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Beyaz Show'da Muhteşem Düet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement