Beykoz Belediyesi'nden İlçe Okullarına Boya Yardımı - Son Dakika
Güncel

Beykoz Belediyesi'nden İlçe Okullarına Boya Yardımı

Beykoz Belediyesi 2014-2015 eğitim ve öğretim yılı öncesinde ilçede bulunan 45 okula boya yardımı yaptı.

18.08.2014 19:11

Beykoz Belediyesi 2014-2015 eğitim ve öğretim yılı öncesinde ilçede bulunan 45 okula boya yardımı yaptı.

2014-2015 eğitim ve öğretim yılının başlamasına kısa süre kala Beykoz Belediyesi, ilçede bulunan lise ve ilkokullara boya yardımı yaptı. Beykozlu öğrencilerin yeni yıla temiz görünümlü okullarda başlamasının amaçlandığı proje kapsamın belediye, çevre okullara boya yardımının yanı sıra temizlik malzemeleri desteğinde de bulundu.

Beykoz Belediye Meydanı'nında gerçekleştirilen törene Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Beykoz Kaymakamı Süleyman Erdoğan ve Beykoz Milli Eğitim Müdürü Kamil Bozbey katıldı. Törende konuşma yapan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek çocuklar için üzerlerine düşen görevi ellerinden geldiğince yapmaya hazır olduklarını belirtti. Çocukların gelecek için çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Çelikbilek "Çocukları çok iyi yerde eğitmemiz gerekiyor. Çocuklar sıradan bir eşya değildir. Onlar eskiyince eskiciye verilecek eşyalar değildir" dedi.

Yeni eğitim öğretim yılına özel hayata geçirilen proje kapsamında 45 okula belediye tarafından, 25 ton iç cephe boyası, 80 kg tavan boyası 2 ton yağlı boya yardımı yapıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Beykoz Belediyesi'nden İlçe Okullarına Boya Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement