Beykoz'da Trafik Kazası: 4 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Beykoz'da Trafik Kazası: 4 Yaralı

Beykoz\'da Trafik Kazası: 4 Yaralı

*Yol ortasında durduğu iddia edilen otomobile tanker çarptı.

10.04.2011 07:50

*Yol ortasında durduğu iddia edilen otomobile tanker çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil güvenlik şeridine savrulurken, otomobil içinde bulunan 4 kişi yaralandı.

Kaza saat 05. 30 sıralarında Beykoz Kavacık Köprüsü altı E-80 Karayolu Ankara istikametinde meydana geldi. İddialara göre, Sezgin Pekdemir ve 3 arkadaşı 34 AS 4671 plakalı aracının içinde sağ şeritte bekliyordu. Otomobilin yol ortasında durduğunu farkettikten sonra

34 EN 9547 plakalı LPG tankerinin frenine basan Armağan Daya, tankeri durdurmakta başarılı olamayınca araca arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil güvenlik şeridine savrulurken, otomobilin içinde bulunan 4 kişi yaralandı. Pekdemir ve ismi öğrenilemeyen bir arkadaşı kendi imkanlarıyla araçtan çıkmayı başardı. Bu sırada araç içinde sıkışan Levent Acar ve Olcay Akar uzun süre kurtarılmayı bekledi. O sırada yoldan geçmekte olan diğer sürücüler, yaralıları müdahale etmek istedi. Aracın kapılarını açmak için zorlayan vatandaşları olay yerine gelen trafik polisleri aracın etrafından uzaklaştırdı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin çalışmaları sonucu, yaralıları sıkıştıkları yerden çıkartarak, ambulansla Ümraniye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tanker Şoförü Daya aracın yol ortasında beklediğini ve sol şeritte de kamyonun olması nedeniyle, tankeri kurtaramayıp araca çarptığını öne sürdü. Kaza sonrası oaly yerine gelen bir vatandaş da yol ortasında bekleyen aracın içinde bulunan kişilerin alkollü olduğunu söylerken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beykoz'da Trafik Kazası: 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement