''Beylikdüzü'nü Vatandaşlarla Birlikte Yönetiyoruz'' - Son Dakika
Güncel

''Beylikdüzü'nü Vatandaşlarla Birlikte Yönetiyoruz''

\'\'Beylikdüzü\'nü Vatandaşlarla Birlikte Yönetiyoruz\'\'

Belediye Başkanı Uzun, "Vatandaşa ne kadar yakın olursak, çözüme de o kadar yakın oluruz düşüncesindeyiz" dedi.

21.11.2012 13:02

Migros AVM'de gerçekleşen halk görüşmesinde vatandaşları tek tek dinleyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, isteklerin yerine getirilmesi için başkan yardımcılarına talimat verdi.

Halka açık yerlerde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam edeceğini dile getiren Başkan Uzun, "Beylikdüzü'nü değerli vatandaşlarımızla birlikte yönetiyoruz. Bu anlayışla her zaman Beylikdüzü halkı ile iç içeyiz. Vatandaşa ne kadar yakın olursak, çözüme de o kadar yakın oluruz düşüncesindeyiz. Bu amaçla; halk toplantıları, AVM buluşmaları, halk ve mahalle meclisleri, site toplantıları, pazar gezileri, okul, fabrika ve esnaf ziyaretleri ile her durumda halkın içinde olmayı hedefliyoruz. Bu uygulamayı her hafta rutin şekilde gerçekleştiriyoruz" diye konuştu.

VATANDAŞLAR UYGULAMADAN MEMNUN

Kendisinin en kolay ulaşılabilir belediye başkanlarından biri olduğunu belirten Başkan Uzun, "Beylikdüzü'nde vatandaşımızın, belediye başkanı ile görüşememe gibi bir problemi yok" dedi.

Başkan Uzun'un halkın fikir ve önerilerine önem verdiğini dile getiren vatandaşlar, "Yusuf Başkan gibi bir belediye başkanına sahip olduğumuz için çok şanslıyız" diyerek düşüncelerini dile getirdi.

Migros AVM'de gerçekleşen halk buluşmalarına Başkan Yardımcıları Osman Dinç, Ali Gençbay ve Efrahim Yeşil, Belediye Meclis Üyesi Tayfun Şen, AK Parti ilçe yöneticileri de katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel ''Beylikdüzü'nü Vatandaşlarla Birlikte Yönetiyoruz'' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement