Beylikdüzü Sporda Dostluğun Adresi Olacak - Son Dakika
Güncel

Beylikdüzü Sporda Dostluğun Adresi Olacak

Beylikdüzü Sporda Dostluğun Adresi Olacak

Beylikdüzü Beşiktaşlılar Derneği, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti.

07.12.2013 10:54

Beylikdüzü'nün ilk taraftar derneği olan Beylikdüzü Beşiktaşlılar Derneği ile CHP Beylikdüzü İlçe Başkanlığı ziyaretinde buluşan Ekrem İmamoğlu, taraftar derneklerine toplumda birleştirici olma noktasında büyük görev düştüğünü mesajını verdi.

Beylikdüzü Beşiktaşlılar Derneği (BEYBJKDER), CHP Beylikdüzü İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Yaşar Genç ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarete CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Aday Adayı Ekrem İmamoğlu da katıldı.

Ziyarette, Beylikdüzü Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Ahmet Kazancıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Aday Adayı Ekrem İmamoğlu'na BJK atkısı hediye edildi.

Taraftar derneklerine önemli görev düşüyor

Sporun önemine değinen, Beylikdüzü'nde bu konuda ciddi eksiklikler olduğunu dile getiren CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Aday Adayı Ekrem İmamoğlu, centilmen taraftarlığın bir örneği olma yönünde ilerleyeceklerini belirten derneğin, Beylikdüzü'nde kurulmasından dolayı memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Sporda şiddetin durdurulması için mesajların verildiği günümüzde taraftar derneklerinin önemli bir misyon taşıdığını vurgulayan İmamoğlu, "Bu noktada Beylikdüzü Beşiktaşlılar Derneği'nin yönetim kurulunda kadın yöneticiye de yer vermesini özellikle önemsiyorum ve başarılı olacaklarını düşünüyorum" dedi.

Spor Kulübü taraftarlarının kurduğu derneklerin sadece taraftar derneği olmaması gerektiğine de dikkat çeken Ekrem İmamoğlu, taraftar derneklerinin aynı zamanda bulundukları ilçede sosyal sorumluluk noktasında projeler üretmesi gerektiğini belirtti. Bu konuda Beylikdüzü Beşiktaşlılar Derneği'nin önemli adımlar atacağı mesajını aldıklarını işaret eden İmamoğlu, dernek ile Beylikdüzü'nde birçok sosyal sorumluluk projesi içerisinde bir arada olacaklarını düşündüğünü söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Beylikdüzü Sporda Dostluğun Adresi Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement