Beyoğlu'nda itfaiye aracı kazasına soruşturma - Son Dakika
Son Dakika Logo

Beyoğlu'nda itfaiye aracı kazasına soruşturma

Beyoğlu\'nda itfaiye aracı kazasına soruşturma
05.02.2020 13:26

Dün gece Beyoğlu'nda çıkan yangını söndürmek için müdahalede bulunan itfaiye aracının kaza yapmasıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Dün gece Beyoğlu'nda çıkan yangını söndürmek için müdahalede bulunan itfaiye aracının kaza yapmasıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden (İBB) yapılan yazılı açıklamaya göre, park edilip freni çekilen araç, binaya su ve köpük müdahalesinde bulunurken, henüz tespit edilemeyen bir şekilde kaydı.

İBB yetkilileri, kaza sırasında aracın el freninin çekili olduğunu belirterek, teknik olarak el freni çekili olmayan aracın pompaya geçmeyeceğini, su ve köpük vermesinin mümkün olmayacağını ifade etti.

Yetkililer, "Şoförün el frenini çekmeden araçtan indiği" iddiasının doğru olmadığını, olayla ilgili soruşturma safhasının devam ettiğini belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Beyoğlu'nda itfaiye aracı kazasına soruşturma - Son Dakika


Advertisement