Bıçak Yarasıyla Metrelerce Yürüyüp Yardım İstedi - Son Dakika
Güncel

Bıçak Yarasıyla Metrelerce Yürüyüp Yardım İstedi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Bıçaklanan kişiye müdahale edilmesi Bıçaklanan kişinin yığıldığı yerden güvenlik kamerası görüntüsü Olayın gerçekleştiği yerden detaylar Bıçaklayan kişinin eşi ve çocuğu Yaralının kanlı ayak izleri Göktuğ Y.'nin göazltına alınması Bıçak yarasıyla metrelerce yürüyüp yardım istedi Merkez Osmangazi ilçesinde, evinden çıktığı arkadaşı tarafından bıçakla yaralanan kişi, bir süre yürüyerek yere yığıldıktan sonra çevredekilerin ihbarıyla hastaneye götürüldü Olay yerinden kaçtığı öne sürülen zanlı ise polis ekiplerince bir arsada yakalandı Bursa'da, arkadaşı tarafından bıçakla yaralanan kişi, yaklaşık 300 metre yürüdükten sonra gördüğü kişilerden yardım istemesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

09.07.2016 12:51

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Bıçaklanan kişiye müdahale edilmesi

Bıçaklanan kişinin yığıldığı yerden güvenlik kamerası görüntüsü

Olayın gerçekleştiği yerden detaylar

Bıçaklayan kişinin eşi ve çocuğu

Yaralının kanlı ayak izleri

Göktuğ Y.'nin göazltına alınması Bıçak yarasıyla metrelerce yürüyüp yardım istedi

Merkez Osmangazi ilçesinde, evinden çıktığı arkadaşı tarafından bıçakla yaralanan kişi, bir süre yürüyerek yere yığıldıktan sonra çevredekilerin ihbarıyla hastaneye götürüldü

Olay yerinden kaçtığı öne sürülen zanlı ise polis ekiplerince bir arsada yakalandı

Bursa'da, arkadaşı tarafından bıçakla yaralanan kişi, yaklaşık 300 metre yürüdükten sonra gördüğü kişilerden yardım istemesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre, Göktuğ Y. (28), gece arkadaşlarıyla eğlendikten sonra sabah geldiği merkez Osmangazi ilçesi Tayakadın Mahallesi'ndeki evinin kapısında arkadaşı Anıl Öztürk ile karşılaştı.

Göktuğ Y, Öztürk'e evine niye geldiğini sordu. "Seni bekliyordum. Konuşmamız gereken bir konu var." yanıtını alan Göktuğ Y'nin, "Benimle bu saatte ne konuşacaksın." diye bağırarak evinin mutfağından aldığı bıçakla Öztürk'ü sol bacağından iki kez bıçakla yaraladıktan sonra kaçtığı iddia edildi.

Kan kaybeden ve çevrede kimse bulunmadığı için yaklaşık 300 metre yürüyüp yere yığılan Öztürk, o saatte açık olan bir fırının çalışanlarından yardım istedi.

İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince Muradiye Devlet Hastanesine kaldırılan Öztürk'ün hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi.

Üzerindeki giysilere kan bulaşan Göktuğ Y. ise polis ekiplerince çevredeki bir arsada gözaltına alındı.

Göktuğ Y'nin eşi M.Y. de ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.

Olayda kullanıldığı öne sürülen ve evde bulunan bıçağa ise el konuldu.

Bıçak Yarasıyla Metrelerce Yürüyüp Yardım İstedi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bıçak Yarasıyla Metrelerce Yürüyüp Yardım İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement