Bilecik Belediye Başkanı Subaşı, Orhangazi Mahallesi'nde İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bilecik Belediye Başkanı Subaşı, Orhangazi Mahallesi'nde İncelemelerde Bulundu

22.01.2025 10:07  Güncelleme: 11:28

Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Orhangazi Mahallesi'ndeki doğal gaz ve üstyapı çalışmalarıyla ilgili yerinde incelemelerde bulundu. Başkan Subaşı, yapılan çalışmalarla mahalledeki ulaşımın kolaylaşacağını ve estetik bir görünüm elde edileceğini vurguladı.

(BİLECİK)- Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Orhangazi (Soğuksu) Mahallesi'nde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı.

Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Orhangazi Mahallesi'ndeki çalışmaları yerinde inceledi. İlgili birim müdürleriyle çalışmaları takip eden Başkan Subaşı, doğal gaz çalışmaları sonrasında yapılan üstyapı çalışmalarıyla Orhangazi Mahallesi'nin daha güzel olacağını söyledi. Çalışmalar kapsamında cadde ve sokakların yenilendiğine dikkat çeken Başkan Subaşı, mahallede ulaşımın daha kolay hale geleceğini dile getirdi.

Yaptığı incelemeler hakkında sosyal medya hesabında paylaşım yapan Başkan Subaşı, "Orhangazi (Soğuksu) mahallemizde tamamlanan doğal gaz hattı çalışmalarının ardından bozulan kilit-parkelerin bakım onarım çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Düzenlemelerimizle birlikte modern ve estetik bir görünüme sahip olacak mahallemizde çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz" dedi.

İstasyon Mahallesi Muhtarı Samet Özlü ise yapılan çalışmaların, mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandığını belirterek, Başkan Subaşı ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Bilecik Belediye Başkanı Subaşı, Orhangazi Mahallesi'nde İncelemelerde Bulundu - Son Dakika


Advertisement