Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle çalışan kadınlara karanfil verdi.
Nayir, Valilik binasında çalışan kadınlar ile işlemlerini yaptırmak için gelen kadınlara karanfil vererek, onların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.
Son yıllarda yapılan yasal düzenlemelerle aile bütünlüğünün korunması, kadınların, şiddet ortamından uzaklaştırılması, güvenceye alınması ve haklarının korunması yönünde önemli mesafeler alındığını ifade eden Nayir, şöyle konuştu:
"Türk kadını, eğitimden, sağlığa, yasama, yürütme ve yargıdan iş dünyasına kadar her alanda üstlendiği görevleri başarıyla yerine getiriyor. 8 Mart, kadın sorunlarının gündeme getirilmesi, bu konuda bir farkındalık oluşturulması ve çözümler bulunması yolunda önemli bir gündür. Kadınlar, milli ve manevi değerlerin, kültür ve geleneklerin en kıymetli taşıyıcıları, eşitlik, özgürlük, daha iyi yaşama ve çalışma koşullarını iyileştirme yolunda verdikleri mücadelenin simgesidir. Kadınlara, hayatın tüm alanlarında hak ettiği değerin verilmesi, onların yüceltilip saygınlıklarının arttırılması herkesin görevidir."
Karanfil alan kadınlar, günlerini unutmayan Nayir'a teşekkür etti.
Son Dakika › Güncel › Bilecik Valisi Nayir, Çalışan Kadınlara Karanfil Verdi - Son Dakika
Sizin düşünceleriniz neler ?