Bağcılar Belediyesi Ramazan Çadırı İrfan Sofrası'na konuk olan Kişisel Gelişim Uzmanı Şaban Kızıldağ, Aile içi iletişim ve iletişim sorunları üzerine konferans verdi.
Teknolojik yeniliklere dikkat çeken Kızıldağ, "Aile içinde yabancılaşmanın hızını ve ritmini artıran televizyon ve bilgisayar gibi cihazlar ailenin hem mutluluğu hem de sorunu oldu" dedi.
"İnsanın kendisine söylediği en büyük yalan mazerettir" diyen Kızıldağ, Türk toplum yapısının mazeret üreten bir kişilik meydana getirdiğini ifade etti. Kızıldağ, aile içi iletişimde çocuk ile konuşurken kullanılan kelimelere, ses tonu ve vurguya, beden diline, el ve kol hareketlerine, vücudun duruşuna, mesafeye, yöneliş ve bedensel temasa dikkat edilmesi gerektiğini vurguladı.
Son Dakika › Güncel › Bilgisayar Aileler İçin Hem Mutluluk Hem Sorun Getiriyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.