Billionaire Club, Özgür Aras'la 90'lara Geri Döndü! - Son Dakika
Güncel

Billionaire Club, Özgür Aras'la 90'lara Geri Döndü!

Billionaire Club, Özgür Aras\'la 90\'lara Geri Döndü!

Özgür Aras, Billionaire Club'ta düzenlediği çok özel partiyle konuklara nostaljik bir gece yaşattı.

02.03.2012 14:58

Eğlence dünyasının renkli ismi Özgür Aras, Billionaire Club'ta düzenlediği çok özel partiyle konuklara nostaljik bir gece yaşattı. 90'ların unutulmaz şarkılarıyla renklenen partide eğlence sabaha kadar hız kesmeden devam etti.

1 Mart Perşembe gecesi Özgür Aras'ın ev sahipliğinde İstanbul'un en popüler gece kulübü Billionaire Club'ta gerçekleşen partiye iş, sanat ve cemiyet hayatının ünlü isimleri akın etti.

Armağan Çağlayan, Berksan, Demet Akalın, Okan Kurt, Eylem, Serdar Şenel, Fettah Can, Cansu Kurtçu, Neslihan Yargıcı, Neslihan Yavuzcan, Onur Baştürk, Onur Mete, Önder Bekensil, Özgür Aras, Seren Serengil, Serdar Şenel, Stella Pipis, Tuğba Özerk, Yonca Evcimik gibi isimlerin katıldığı "90'lar Gecesi"nde konuklar, DJ Mert Can ve Özgür Aras'ın keyifli müzikleri eşliğinde sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi. Billionaire Club'ın etkileyici atmosferinde gerçekleşen nostaljik parti, 90'ların unutulmaz Türkçe ve yabancı şarkılarıyla hareketlendi.

İstanbul'un en lüks oteli The İstanbul EDITION'ın içinde yer alan dünya jet-set'inin gözde gece kulübü Billionaire Club, her gece farklı renklere bürünerek şaşırtan özel transparan dekorasyonu ve büyüleyici atmosferinde gerçekleştirdiği seçkin partileriyle sezon boyunca İstanbul'un en popüler gece kulübü olmaya devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Billionaire Club, Özgür Aras'la 90'lara Geri Döndü! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement