Bingöl'de, belediye ile arsa sorunu yaşadıkları belirtilen yaklaşık 20 kişilik bir grup, belediye binasına girip cam ve tabloları kırarak Belediye Başkanı Serdar Atalay'ın Özel Kalem Müdürü Servet Beki'yi dövdü. Beki hastaneye kaldırılırken, polis saldırganları yakalamak için operasyon başlattı.
Bingöl belediye binasına bugün saat 12.00 sıralarında gelen kimliği belirsiz 20 kişilik bir grup, giriş katındaki camları ve bazı tabloları kırıp başkanlık katına kadar çıktı. Burada Ak Partili Belediye Başkanı Serdar Atalay'ın Özel Kalem Müdürü Servet Beki ile tartışan grup, onu döverek binadan ayrıldı.
Olaydan sonra belediyeye çok sayıda polis ekibi gönderilirken, dövülen Beki, hastaneye kaldırıldı. Polis, belediyeyi basan gruptakilerin yakalanması için operasyon başlattı.
Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, saldırının siyasi değil, adli bir olay olduğunu ve Düzağaç Mevkii'ndeki Selahattin Eyyübi Camii bölgesinde belediye ait arsa işgali ile ilgili ekiplerin çalışmalarından rahatsızlık duyanların bu saldırıyı gerçekleştirdiklerini söyledi. Atalay, "Bingöl halkının hakkını ve hukukunu kimseye yedirmeyiz. Bu tür saldırılar ve baskılar bizi doğru yolumuzdan çevirmez, korkutamaz. Olay polise, savcılığa intikal etmiştir. Gereken yapılacak, kaçan saldıranlar yakalanacaktır" dedi. - Bingöl
Son Dakika › Güncel › Bingöl Belediyesi'ni Basıp Özel Kalem Müdürünü Dövdüler - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.