Bir Avuç Deniz Tercihlere Saygıda Facebook’un Bir Adım Önünde! - Son Dakika
Güncel

Bir Avuç Deniz Tercihlere Saygıda Facebook’un Bir Adım Önünde!

Bir Avuç Deniz Tercihlere Saygıda Facebook’un Bir Adım Önünde!

2011'in En İddialı Filmlerinden Biri Sayılan "Bir Avuç Deniz"; Tercihlere Saygı Gösterme Konusunda Sosyal Medyanın Bir Adım Önüne Geçti!

21.02.2011 23:52  Güncelleme: 23:55

2011'in En İddialı Filmlerinden Biri Sayılan "Bir Avuç Deniz"; Tercihlere Saygı Gösterme Konusunda Sosyal Medyanın Bir Adım Önüne Geçti! Ünlü paylaşım sitesi Facebook'un "İlişkiler" kısmına, geçtiğimiz günlerde eklediği "Eşcinsel" seçeneği, "Bir Avuç Deniz"in resmi internet sitesinde 3 aydır bulunuyor!

Facebook, kişilerin profillerinde ilişki durumlarını belirten eklentiye, eşcinselleri de kapsayan yeni tanımlar ekleme kararı alırken, 11 Mart'ta vizyona girecek "Bir Avuç Deniz" tercihlere saygı gösterme konusunda Facebook'un üç ay önünde gidiyor. Başrollerini Engin Altan Düzyatan ile Berrak Tüzünataç'ın paylaştığı, Leyla Yılmaz'ın yazıp yönettiği "Bir Avuç Deniz"in; 3 ay önce açılan resmi internet sitesinde mini bir anket düzenlenmeye başlandı.

"Bir Avuç Deniz"in, "Deniz misin, liman mı?" sorusuna yanıt aradığı mini ankette, katılımcılara cinsiyeti sorulurken "Kadın", "Erkek", "Eşcinsel", "Belirtmek istemiyorum" seçenekleri sunuluyor.

İzleyicileri kış ortasında ışıl ışıl bir yaz filmiyle buluşturacak "Bir Avuç Deniz"in anketine şu ana dek 20 binden fazla katılım oldu. Katılımcıların %40'ı "Kadın", %43'ü "Erkek", %5'i "Eşcinsel", %12'si ise "Belirtmek istemiyorum" seçeneklerini işaretledi. Ankete katılan 10 kişi, kendi "deniz"i veya "liman"ı ile birlikte, "Bir Avuç Deniz"in galasına konuk olacak.

Başrollerini, Engin Altan Düzyatan ile Berrak Tüzünataç'ın paylaştığı filmde; usta oyuncular Ayda Aksel, Can Gürzap'ın yanı sıra Zeynep Özder, Tuğrul Tülek, Ahu Yağtu gibi son dönemde parlayan isimler de rol alıyor.

Deniz misin, liman mı? Özgür müsün, mutlu mu? Aşık mısın, tutkulu mu? Bir avuç deniz, gerçekten de bir deniz mi? Yapımcılığı Fikri Görsel Sanatlar'a ait olan, dağıtımını Cinefilm'in üstlendiği "Bir Avuç Deniz", 11 Mart 2011, Cuma gününden itibaren vizyonda!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bir Avuç Deniz Tercihlere Saygıda Facebook’un Bir Adım Önünde! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement