Birbirinden Farklı Mutfakları Tanıma Fırsatı Doors Akademi'de - Son Dakika
Güncel

Birbirinden Farklı Mutfakları Tanıma Fırsatı Doors Akademi'de

Birbirinden Farklı Mutfakları Tanıma Fırsatı Doors Akademi\'de

Doors Akademi Aralık ayı amatör eğitimleriyle yeni yıla lezzetli bir başlangıç yapın.

04.12.2013 09:29

Mutfak alanında uzman elemanlar yetiştiren Doors Akademi'nin Aralık programında pek çok eğlenceli workshop, yeni yıla leziz bir başlangıç yapmak isteyen amatör mutfak tutkunlarını bekliyor. Doors Akademi'nin alanında uzman ödüllü şefleri tarafından verilen derslerde, farklı ilgi alanları için pek çok seçenek yer alıyor. Siz de yemek yapmaktan keyif alıyor ve yeni yılı kendi hazırlayacağınız muhteşem lezzetlerle karşılamak istiyorsanız Doors Akademi'nin Aralık ayı programı tam size göre!

Doors Akademi farklı ilgi alanlarına hitap eden Aralık ayı workshop'larında eğitimler sırasında yapılacak çekilişlerle şanslı bir çifte, Ocak ayında diledikleri bir workshop'u hediye ediyor.

Arçelik'in ana sponsorluğunda, İlly ve Ülker Eksper'in katkılarıyla eğitimlerini sürdüren Doors Akademi'nin alanında uzman eğitim kadrosu tarafından verilen amatör eğitimleri, mutfakta farklı ilgi alanlarına ve farklı uzmanlıklara hitap eden çeşitliliğiyle mutfak tutkunlarının aradığı her şeyi bir arada sunuyor. Aralık ayı eğitimlerinde 'Uzun Dönem Amatör Pasta ve Ekmekçilik eğitiminden 'Akdeniz Lezzetleri'ne, 'Yeni Yıla Tatlı Bir Merhaba'dan 'Bella Italia'ya kadar pek çok farklı zevke ve ilgi alanına hitap eden eğitim, amatör mutfak meraklılarını bekliyor.

Yeni yıla yepyeni lezzet tecrübeleri

3 Aralık'taki Uzun Dönem Amatör Pasta ve Ekmekçilik eğitiminde katılımcılar eğitmen Yahya Tayfun Karayel eşliğinde, 6 hafta süresince mutfağın ve pastacılığın temeli olan gıda ve mutfak güvenliği, pastacılık ve ekmekçilikte kullanılan malzemeler ve özellikleri, araç-gereç, ısı dereceleri ve ölçme teknikleri gibi tüm teorik bilgilerin yanı sıra, orijinal reçeteleriyle her hafta farklı konseptte menüler üzerinde çalışacaklar. 11 Aralık'ta eğitmen Mehmet Fatih Sezer tarafından verilecek Akdeniz Lezzetleri eğitimine katılanlar, balığın tam da mevsimi olduğu şu sıralarda, balık hazırlamanın inceliklerini öğrenecekler. Eğitmen Oğuz Demirelli'nin 12 Aralık'ta vereceği Bella Italia! eğitiminde katılımcılar, dünyanın en neşeli ve en renkli mutfaklarından birine konuk olacaklar ve iyi pişirme kadar, iyi yemeyi bilmeyi de gerektiren İtalyan mutfak sanatının inceliklerini öğrenecekler. Eğitmen Ayşe Azzaro 18 Aralık'ta vereceği Parti Zamanı! eğitiminde, yeni yılı evinde sevdikleriyle eğlenerek geçirmeyi planlayanlar için pratik ama tadı ve görünümüyle gönül çelen atıştırmalıklar hazırlamayı öğretecek. 19 Aralık'taki Yeni Yıla Tatlı Bir Merhaba! eğitimine katılanlar, pastacılık alanında pek çok ödül sahibi ünlü Pastry Chef Tuncay Şahin'in seçkin örneklerle hazırladığı tatlı menüsünü evlerinde de yapabilecekler ve yeni yıla sevdikleriyle birlikte tatlı bir merhaba diyecekler. Eğitmen Jurgen Stumpfeldt'in 21 Aralık'ta vereceği Ailecek Mutfakta eğitiminde ise 6-10 yaş arası minikler, anne ya da babalarıyla beraber mutfağa girecekler ve yemeye doyamadıkları patates ve tavuk ikilisinin en lezzetli hallerini birlikte yapacaklar.

Aralık ayının son workshop'unda ise 25 Aralık'taki Lezzet Dolu Yıllar eğitiminde, yeni yıla iştah açan, göz kamaştırıcı bir sofrayla girmeyi hayal edenler, bol ödüllü ünlü Chef Mustafa Baylan'la birlikte değerli bir mutfak deneyimine sahip olacaklar.

Birbirinden farklı mutfakları tanıma fırsatı!

Doors Akademi, dünyaca başarılı yerli ve yabancı şeflerin eğitimlere konuk şef olarak katılacağı profesyonel meslek eğitim programlarının yanı sıra başlangıç ve ileri seviyedeki meraklı mutfak tutkunlarına gündüz, akşam ve hafta sonu programlarında farklı mutfakları deneyimleme imkanı da sunuyor.

Doors Akademi'de Arçelik'in ana sponsorluğunda verilecek amatör eğitimler; İtalyan Mutfağı, Yerel Türk Mutfağı, Uzakdoğu Mutfağı, Ortadoğu Mutfağı, Diyet Menüleri ve Sağlıklı Beslenme Eğitimleri, Ekmek Eğitimleri, Pasta ve Çikolata Kursları, Parti ve Davet Menüleri, Kişi ve Gruplara Özel Yemek Eğitimleri, Amatör Bar Eğitimleri, Yemek - Şarap Workshopları ve Yarının Büyüklerine Eğitimler konu başlıklarında meraklıları ile buluşuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Birbirinden Farklı Mutfakları Tanıma Fırsatı Doors Akademi'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement