Bisikletliler Derneği Bilecik İl Temsilciliği'nden Başkan Yağcı'ya Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Bisikletliler Derneği Bilecik İl Temsilciliği'nden Başkan Yağcı'ya Ziyaret

Bisikletliler Derneği Bilecik İl Temsilciliği\'nden Başkan Yağcı\'ya Ziyaret

Bisikletliler Derneği Bilecik İl Temsilciliği ve Bilecik Bisikletliler Topluluğu temsilcileri, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’yı makamında ziyaret ettiler.

19.07.2017 11:57

Bisikletliler Derneği Bilecik İl Temsilciliği ve Bilecik Bisikletliler Topluluğu temsilcileri, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı'yı makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, "Bisikletliler Derneği Bilecik İl Temsilcisi Hakan Yavuz ve Bilecik Bisikletliler Topluluğu temsilcileri bizleri makamımızda ziyaret ettiler. Yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgiler verdiler. Bize üzerinde ilimizin tanıtımı noktasında birçok unsuru barındıran bisiklet formasını takdim ettiler. Bisikleti yaşamın bir parçası haline getirmek, bisiklet kültürünü ve bisiklet turizmini geliştirmek adına karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Çevreci ve sağlıklı bireylerin oluşması adına desteklerimizi sürdürmeye devam edeceğimizi kendilerine ilettim. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum. Hep birlikte daha iyiye, daha güzele" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bisikletliler Derneği Bilecik İl Temsilciliği'nden Başkan Yağcı'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement