Bitlis'te otomobile arkadan çarpan TIR, 1 kişinin ölümüne yol açtı - Son Dakika
Güncel

Bitlis'te otomobile arkadan çarpan TIR, 1 kişinin ölümüne yol açtı

Bitlis\'te otomobile arkadan çarpan TIR, 1 kişinin ölümüne yol açtı

Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde seyir halindeyken arızalanan bir otomobile arkadan çarpan TIR, otomobili metrelerce sürükleyerek tarlaya savurdu. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

05.12.2023 21:04  Güncelleme: 21:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BİTLİS'in Adilcevaz ilçesinde, seyir halindeyken arızalanınca yolun kenarına park edilen otomobile, arkadan TIR çarparak metrelerce sürükledi. Tarlaya savrularak takla atan otomobilde bulunan 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde, Adilcevaz ilçesi ile Ağrı'nın Patnos ilçesi kara yolunun 20'inci kilometresinde meydana geldi. Hanifi Yıldızcan yönetimindeki 06 ET 3389 plakalı otomobil seyir halindeyken arızalandı. Sürücüsü, otomobili yolun kenarına park etti. O sırada aynı yönde hızla gelen TIR, park halindeki otomobile çarparak sürükledi. Kazada sürüklenerek takla atıp tarlaya savrulan otomobilde bulunan Vahide Yıldızcan hayatını kaybederken, eşi Hanifi Yıldızcan da yaralandı. İhbar üzerine bölgeye jandarma, sağlık ve AFAD ekipleri sevk edildi. Hurdaya dönüşen otomobil sürücü Yıldızcan, araçtan çıkartıldı. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Yıldızcan, Adilcevaz Devlet Hastanesine kaldırılarak tedaviye alınırken, kazada hayatını kaybeden Vahide Yıldızcan'ın cenazesi ise otopsi işlemleri için morga götürüldü. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bitlis'te otomobile arkadan çarpan TIR, 1 kişinin ölümüne yol açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement