Blu-ray Disc Oynatıcı, Beş Farklı Red Dot Ödülü Kazandı - Son Dakika
Güncel

Blu-ray Disc Oynatıcı, Beş Farklı Red Dot Ödülü Kazandı

Blu-ray Disc Oynatıcı, Beş Farklı Red Dot Ödülü Kazandı

Toshiba yenilikçi Blu-ray Disc™ oynatıcı, televizyon ve notebook ürün tasarımlarıyla beş farklı Red Dot ödülü kazandı.

04.04.2014 10:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri A.Ş, bugün "Red Dot Ödülleri: 2014 Ürün Tasarımı" uluslararası tasarım yarışmasında aşağıdaki her bir ana ürün kategorisindeki ürünlerin yüksek kalitedeki tasarımlarından dolayı beş ödül kazandıklarını duyurdu.

- Portégé Z30, Tecra Z40 ve Tecra Z50 serisi notebook'lar
- BDX6400 Smart Blu-ray Disc™ oynatıcı
- L74 serisi Smart TV

Red Dot Tasarım Ödüllerinin simgesi olan "Kırmızı Nokta" tasarımda mükemmelliğin dünyadaki göstergesi. Dünyanın kendi alanındaki en geniş yarışmalarından biri olan "Ürün Tasarımı" kategorisinde bu yıl, dünyanın 53 milletinden 1816 farklı üretici, tasarımcı ve mimar yarıştı. Özel olarak seçilen 40 jüri üyesi, toplam 4.815 ürünü inovasyon, kullanışlılık, kalite ve eko-verimlilik kriterlerini göz önüne alarak test etti ve değerlendirdi.

Portégé Z30, Tecra Z40 ve Z50 notebook'lar:

Toshiba'nın Z-serisi her biri Red Dot ödülü kazanan Portégé Z30, Tecra Z40 ve Tecra Z50 modellerinden oluşuyor. Hareket halindeyken kullanım için optimize edilmiş, aynı seçkin tasarım çizgilerine sahip, tüm gün pil ömrü ve gelişmiş güvenlik özellikleri sunan bu iş amaçlı kullanıma yönelik modeller, eğitim şirketlerinden kurumsal şirketlere kadar geniş bir sektör yelpazesi için ideal çözümler sunuyorlar. Hafif ve ince profilleriyle Portégé Z30, Tecra Z40 ve Z50 modelleri, gri çelik metalik magnezyum kasaları ile günlük iş yaşamının zorluklarıyla başa çıkabilecek kadar dayanıklı olmanın yanı sıra akıllık ve modern bir tasarıma sahipler. İnce tasarımlarına rağmen tüm modellerde tam boyutlu girişler gibi kullanışlı özellikler mevcut.

BDX6400 Blu-ray Disc™ oynatıcı:

Toshiba'nın Red Dot ödüllü BDX6400 Smart Blu-ray Disc™ oynatıcısı inanılmaz görüntü kalitesi sunan Ultra HD upscaling (yükseltme) ve filmlerde gerçeğe en yakın detayları sunan 3D oynatma özelliklerine sahip. Siyah gövdesini gümüş kumlu üst yüzey ile birleştiren BDX6400'ün kompakt tasarımı Toshiba televizyonların mevcut tarzıyla tam bir uyum içinde. Dikey ayağın eklenmesiyle BDX6400KE, hem dikey hem de geleneksel olarak yatay kullanım seçeneği sunarak mekânın sınırlı olduğu yerlerde kullanımda esneklik sağlıyor.

L74 serisi Smart TV:

İnce L74 serisi mükemmel tasarımıyla Kırmızı Nokta kazanan diğer bir Toshiba ürünü olarak karşımıza çıkıyor. Yenilikçi CEVO™ motoru ile gelişmiş ses ve görüntü kalitesini gelişmiş bulut tabanlı Smart TV hizmetleri ile birleştiren bu 3D televizyon, net tanımlanmış detaylarıyla tüm duyulara hitap etmek ve her mekanın göz bebeği olmak üzere tasarlandı.

Toshiba Bilgisayar, Görüntü ve Aydınlatma Sistemleri Türkiye Distribütörü TNB A.Ş. Hakkında
TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri A.Ş., Toshiba'nın notebook, tüketici elektroniği ürünleri, depolama birimleri ve aydınlatma sistemlerinin Türkiye distribütörlüğünü 1996 yılından beri yapmaktadır. Özellikle çevre konusundaki hassasiyeti ile tanınan ve kendi sınıfında en çevreci ürünlere imza atan Toshiba, çevre dostu yeni LED TV modelleri, LED ekranlı notebookları ve yeni LED lambaları ile daha az enerji tüketimi sağlarken, daha uzun kullanım ömrü, daha iyi görüntü, daha sağlıklı iş ve eğlence ortamı sunmaktadır. En yenilikçi ürünleri tüketici ile buluşturmaya devam eden TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri A.Ş, 2011 yılında ilk gözlüksüz 3D notebook'u, 2012 yılında ise Gözlüksüz 3D Ultra HD TV'yi tüketicinin beğenisine sunmuştur. TNB A.Ş. teknolojide araştırmanın ve yeniliklerin bitmeyen bir yol olduğu felsefesi ile birçok konuda ilkleri gerçekleştirmeye devam etmektedir. Bölgesindeki ülkeler arasındaki en başarılı distribütör ödülünü 1996'dan beri defalarca kazanan TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri A.Ş. kırdığı dünya rekorları ve satış başarıları ile bilinmektedir. 3.000'e yakın uzman bayisi ve değer katan iş ortakları ile beraber daha nice başarıları hedeflemektedir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Blu-ray Disc Oynatıcı, Beş Farklı Red Dot Ödülü Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement