Bodrum'da balık avlama yarışması düzenlendi - - Son Dakika
Güncel

Bodrum'da balık avlama yarışması düzenlendi -

Bodrum'da bu yıl 2'ncisi düzenlenen balık avı yarışmasında 90 yarışmacı, 30 takımda yarıştı.

22.12.2013 22:10

Bodrum'da bu yıl 2'ncisi düzenlenen balık avı yarışmasında 90 yarışmacı, 30 takımda yarıştı.

Yalıkavak Belediyesi ile Bodrum Yarımadası Yalıkavak Sportif Balık Avcıları Derneğince (BORABDER) düzenlenen yarışma, Yalıkavak açıklarında gerçekleştirildi. Yarışmaya 30 takımda 90 yarışmacı katıldı.

Havanın güzel ancak denizin oldukça dalgalı olduğu yarışmada balık avlayan yarışmacılar, "Her şey güzel, bir de dalga olmasaydı daha güzel olacaktı'' şeklinde konuştu.

İki ayrı kategoride yapılan yarışma sonucunda en büyük balık yakalamada Bülent Bakır, 543 gramlık balıkla birinci oldu. Toplam kilo kategorisinde ise Sami Karakaçan, Turan Şalgam ve Ömer Şanlı'dan oluşan takım 10 kilo 750 gram balık tutarak birinciliği kazandı.

Yarışmanın ardından dereceye girenlere olta takımı ve kupa verildi.

BORABDER Başkanı Mustafa Uyar, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu yıl ikincisini düzenledikleri yarışmaya ilginin oldukça fazla olduğunu söyledi.

Katılımın geçen seneye göre üç kat arttığını bildiren Uyar, "Sadece denizin dalgalı olması biraz sıkıntı yaşattı. Onun dışında herkes hayatından memnun. Yarışmayı düzenlemekteki amacımız insanları denizle daha tanıştırıp güzelliklerinin farkına varmak'' dedi.

-balık avlama yarışması

Bodrum\'da balık avlama yarışması düzenlendi -
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bodrum'da balık avlama yarışması düzenlendi - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement