Bolu Kermeste Açık Arttırmaya Çıkarılan Deveyi 50 Bin Liraya Satın Aldı Kermeste Açık Arttırmaya... - Son Dakika
Güncel

Bolu Kermeste Açık Arttırmaya Çıkarılan Deveyi 50 Bin Liraya Satın Aldı Kermeste Açık Arttırmaya...

Bolu Kermeste Açık Arttırmaya Çıkarılan Deveyi 50 Bin Liraya Satın Aldı Kermeste Açık Arttırmaya...

Bolu'da, kuyumcu Mehmet Demir ihtiyaç sahibi öğrencilere yardımcı olmak amacıyla açılan kermeste 10 bin liraya açık arttırmaya çıkarılan deveyi 50 bin liraya satın aldı.

20.05.2013 14:39

Bolu'da, kuyumcu Mehmet Demir ihtiyaç sahibi öğrencilere yardımcı olmak amacıyla açılan kermeste 10 bin liraya açık arttırmaya çıkarılan deveyi 50 bin liraya satın aldı.Bolu Fakir ve Muhtaçlara Yardım Derneği bugün ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına Karaçayır Mahallesi'nde kermes açtı. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, bürokratlar ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla dualarla açılan kermeste, ev eşyaları, çeyiz ve gıda ürünleri satışa sunuldu. Açık arttırmayla satışa sunulacak olan deveyi gören vatandaşlar fotoğraf çektirmeye çalıştı. Bir vatandaş deveye küp şeker yedirdi. Kermeste, deve 10 bin liradan açık arttırma ile satışa sunuldu. Yaklaşık bir saat süren fiyat arttırımının ardından kuyumcu Mehmet Demir 50 bin lira ödeyerek devenin sahibi oldu. Kermes ağalığını da kazanan Mehmet Demir'e kıyafet giydirilip, başına fes takıldı. Mehmet Demir deveyi derneğe bağışladığını söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bolu Kermeste Açık Arttırmaya Çıkarılan Deveyi 50 Bin Liraya Satın Aldı Kermeste Açık Arttırmaya... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement