Borç Yüzünden İntihar Etmek İstedi - Son Dakika
Güncel

Borç Yüzünden İntihar Etmek İstedi

Borç Yüzünden İntihar Etmek İstedi

Samsun'da sürekli bir işi olmayan ve bankalara yaklaşık 20 bin lira kredi borcu bulunduğu belirtilen 24 yaşındaki R.Ç.girdiği bunalım sonucu av tüfeğiyle başına bir el ateş etti.

08.02.2013 13:19

Samsun'da sürekli bir işi olmayan ve bankalara yaklaşık 20 bin lira kredi borcu bulunduğu belirtilen 24 yaşındaki R.Ç. girdiği bunalım sonucu av tüfeğiyle başına bir el ateş etti. Ağır yaralanan R.Ç. tedavi altına alındı.

Olay dün İlkadım İlçesi Kadifekale Mahallesi Kadife Sokakta meydana geldi. İddiaya göre G.Y. adlı kızla nişanlı olan ve aynı apartmanda oturan R.Ç. bir süre önce iki bankadan yaklaşık 20 bin lira kredi çekti. Ancak sürekli bir işi olmayan R.Ç. kredi taksitlerini ödemekte güçlük çekmeye başladı. Borç yüzünden bunalıma giren R.Ç. dün evde kimse olmadığı sırada av tüfeğiyle başına bir el ateş ederek intihar girişiminde bulundu.

Nişanlısı tarafından evde kanlar içinde bulunan R.Ç. ambulans ile Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alındı. Ameliyatın ardından durumu ağır olan yaralı Yoğun Bakım Ünitesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. - Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Borç Yüzünden İntihar Etmek İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement